Bogaroški: Kvote i resore nismo pominjali

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 28. 09. 2014. | Komentara: 0

Bogaroški: Kvote i resore nismo pominjali

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je za Danas da LSV nije zadovoljna kako funkcionišie vojvođanska vlast i da je zato inicirala razgovore. Komentarišući navode sagovornika ovog lista da Liga ne napušta Demokratsku stranku jer DS može mnogo da dâ, Bogaroški kaže da o kvotama i resorima u razgovorima nije bilo reči.

LSV
 
- Niko nas drugi nije zvao da razgovaramo. I da jeste, prvo bi razgovarali s Pajtićem oko bitnih projekata i načela za funkcionisanje pokrajinske vlasti. Nismo zadovoljni kako funkcioniše vojvođanska vlast i zato smo inicirali razgovore. Ne znam zašto se uvek u prvi plan stavljaju kadrovska rešenja i to da mi nekoga možemo i hoćemo da ucenjujemo, kada nikada ni u jednoj rečenici nismo pominjali kvote i resore – naglasio je Bogaroški.
 
(BILSV, 28.09.2014)



Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić, povodom obeležavanja 12 godina od početka NATO bombardovanja Srbije i Dana sećanja na poginule u NATO bombardovanju, položili su danas venac na spomen obeležje u krugu kasarne Vojske Srbije "Jugovićevo".
Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina je spona između Srbije i zemalja regiona

NOVI SAD - U Skupštini AP Vojvodine održana je danas prezentacija nordijskog modela saradnje između država i regiona, u organizaciji Igmanske inicijative u Srbiji, a uz podršku potpredsednice Skupštine AP Vojvodine Maje Sedlarević. Otvarajući ovaj skup, Sedlarevićeva je istakla da Vojvodina, osim što predstavlja "Evropu u malom", kao multikulturalna, multinacionalna i višejezična regija, predstavlja i sponu između Srbije i zemalja iz regiona.
Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2011. | Komentara: 0

Sedlarevic: Vojvodjanska kancelarija će ubrzati EU integracije Srbije

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine i predsednica Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Maja Sedlarević izjavila je da je zadovoljna današnjom odlukom Vlade Republike Srbije da da saglasnost na otvaranje kancelarije AP Vojvodine u Briselu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook