Bogaroški: Šta je SNS spremna da uradi za Pokrajinu?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 28. 07. 2013. | Komentara: 0

Bogaroški: Šta je SNS spremna da uradi za Pokrajinu?

NOVI SAD - Komentarišući novi poziv Igora Mirovića Savezu vojvođanskih Mađara i Ligi socijaldemokrata Vojvodine da razvrgnu koaliciju sa Demokratskom strankom i „što pre se opredele na čijoj su strani", potpredsednik LSV Branislav Bogaroški ističe za Politiku da bi bilo bolje da SNS kaže šta će uraditi za Vojvodinu.
 
bogaroski

- Kada gospodin Igor Mirović poziva LSV da ne bude na strani grobara Vojvodine, nego na strani onih koji će joj doneti neku novu perspektivu, treba on lično, a i njegova stranka da dokažu šta su u stanju i šta su spremni da urade za pokrajinu - rekao je Bogaroški.

- Time što je SNS u zadnjih godinu dana zauzela neki proevropski stav, mislim na Aleksandra Vučića, koji je povukao pozitivne korake ka pridruživanju EU i rešavanju statusa Kosova i Metohije, ne znači da su svi bivši radikali, sada članovi SNS, promenili svoj nastup i pogled - kaže Bogaroški.

(BILSV, 28. 07. 2013)



Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook