Bogaroški: Šta je SNS spremna da uradi za Pokrajinu?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 28. 07. 2013. | Komentara: 0

Bogaroški: Šta je SNS spremna da uradi za Pokrajinu?

NOVI SAD - Komentarišući novi poziv Igora Mirovića Savezu vojvođanskih Mađara i Ligi socijaldemokrata Vojvodine da razvrgnu koaliciju sa Demokratskom strankom i „što pre se opredele na čijoj su strani", potpredsednik LSV Branislav Bogaroški ističe za Politiku da bi bilo bolje da SNS kaže šta će uraditi za Vojvodinu.
 
bogaroski

- Kada gospodin Igor Mirović poziva LSV da ne bude na strani grobara Vojvodine, nego na strani onih koji će joj doneti neku novu perspektivu, treba on lično, a i njegova stranka da dokažu šta su u stanju i šta su spremni da urade za pokrajinu - rekao je Bogaroški.

- Time što je SNS u zadnjih godinu dana zauzela neki proevropski stav, mislim na Aleksandra Vučića, koji je povukao pozitivne korake ka pridruživanju EU i rešavanju statusa Kosova i Metohije, ne znači da su svi bivši radikali, sada članovi SNS, promenili svoj nastup i pogled - kaže Bogaroški.

(BILSV, 28. 07. 2013)



Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook