Bogaroški: Svako treba da se izjasni onako kako se oseća

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 03. 10. 2011. | Komentara: 0

Bogaroški: Svako treba da se izjasni onako kako se oseća

NOVI SAD - Potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški, izjavio je da pozivanje građanki i građana da se izjasne kao Vojvođanke, odnosno Vojvođani nije kampanja LSV, ali je dodao da svako ima pravo da se izjasni onako kako se oseća.

Branislav Bogaroški

- Neki pozivaju pripadnike mađarske nacionalne zajednice da se izjasne kao Mađari, hrvatske, crnogorske i tako dalje, a neko poziva ljude koji se osećaju kao Vojvođani da se izjasne kao Vojvođani. Ako se neko oseća Srbinom, treba da kaže da je Srbin, ako se neko oseća Vojvođaninom, treba da kaže da se oseća kao Vojvođanin, a ako se neko ne oseća, da izvinete, nikako, onda ne treba ništa da kaže. To je lična stvar svakog pojedinca - kazao je Bogaroški, a prenosi Radio 021.
(BILSV, 03.10.2011.)



Izjave | Subota, 04. 02. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Građani Srbije imaju pravo na evropsku budućnost i bolji život

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da se nada da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisati evropski predlog za Kosovo jer je to, kako je rekao, podrška normalnom životu. U suprotnom bi, prema njegovim rečima, bio sprečen ekonomski napredak.
Odbori LSV | Petak, 03. 02. 2023. | Komentara: 0

LSV: Otkriti vandale koji su išarali spomenik žrtvama fašizma u Subotici

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od nadležnih vlasti da u najkraćem mogućem roku pronađu i kazne vandale koji su, porukama neprimerene sadržine, išarali spomenik žrtvama fašizma u Subotici.
Izjave | Petak, 03. 02. 2023. | Komentara: 0

Bešlin: Evropski sporazum za Kosovo je sporazum za mir

Istoričar dr Milivoj Bešlin smatra da događanja na sednici Skupštine Srbije potvrđuju da „živimo neprekidno u jednom rijaliti šou programu neprekidno“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook