Bogaroški: Svako treba da se izjasni onako kako se oseća

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 03. 10. 2011. | Komentara: 0

Bogaroški: Svako treba da se izjasni onako kako se oseća

NOVI SAD - Potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški, izjavio je da pozivanje građanki i građana da se izjasne kao Vojvođanke, odnosno Vojvođani nije kampanja LSV, ali je dodao da svako ima pravo da se izjasni onako kako se oseća.

Branislav Bogaroški

- Neki pozivaju pripadnike mađarske nacionalne zajednice da se izjasne kao Mađari, hrvatske, crnogorske i tako dalje, a neko poziva ljude koji se osećaju kao Vojvođani da se izjasne kao Vojvođani. Ako se neko oseća Srbinom, treba da kaže da je Srbin, ako se neko oseća Vojvođaninom, treba da kaže da se oseća kao Vojvođanin, a ako se neko ne oseća, da izvinete, nikako, onda ne treba ništa da kaže. To je lična stvar svakog pojedinca - kazao je Bogaroški, a prenosi Radio 021.
(BILSV, 03.10.2011.)



Izjave | Utorak, 23. 04. 2013. | Komentara: 0

Nasilje je nedopustivo u političkoj borbi

NOVI SAD – Državni organi konačno moraju reagovati na gotovo svakodnevne pretnje kojima su u poslednje vreme, neselektivno, izloženi i vlast i opozicija, jer se preti i predsedniku i potpredsedniku vlade, kao i predsedniku Republike, ali i opozicionim liderima i poslanicima i samo je pitanje kada će neko od ljudi koji se ne slaže sa nečijom politikom, fizički nasrnuti na nekoga, ocenio je zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.
Odbori LSV | Utorak, 23. 04. 2013. | Komentara: 0

LSV zahteva ostavku direktora JKP Parking servis

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva ostavku direktora JKP „Parking servis“ Milana Kostića zbog učešća radnika tog preduzeća u lepljenju plakata putem kojih su građani pozivani na miting „Stop razbijanju Srbije“, koji je nedavno održan u Novom Sadu.
Odbori LSV | Utorak, 23. 04. 2013. | Komentara: 0

Zahvalnica Šibulu za pošumljavanje Kikinde

KIKINDA – Članovi sekcije „Eko-gen“ koja radi u okviru Srednje stručne škole „Miloš Crnjanski“ uručili su juče zahvalnicu direktoru Javnog preduzeća „Gradsko zelenilo i pijaca“ Milošu Šibulu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook