Briga za bezbedne kvartove

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 14. 04. 2012. | Komentara: 0

Briga za bezbedne kvartove

ZRENJANIN: Predsednik  Skupštine grada Zrenjnaina i kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u pokrajinskoj skupštini Aleksandar Marton apelovao je na nadležne da se obrati veća pažnja na nedostatak bezbednosti, kako u Mesnoj zajednici “Dositej Obradović”, tako i u ostalim delovima grada i naseljenih mesta.

Aleksandar Marton

– Sugrađani se žale na maloletničku delikvenciju, na rad ugostiteljskih objekata dugo nakon radnog vremena. To je posao za kpoliciju, al ii za Ministarstvounutrašnjih poslova – rekao je Marton, a prenosi Dnevnik. Dodao je da su svakodnevni razgovori sa građanima veoma korisni za svakog političara, jer kroz njih saznaje za probleme koje kasnije treba da reši.

(BILSV, 14. 04. 2012.)



Izjave | Ponedeljak, 03. 10. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Pitaću Dačića koliko je ljudi uhapšeno

NOVI SAD - Republička poslanica i portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je za današnji Pres da država ima veoma mlak stav prema ekstremističkim grupama, čime šalje lošu poruku da samo treba biti dovoljno nasilan i država će to podržati.
Izjave | Ponedeljak, 03. 10. 2011. | Komentara: 0

Ulice Beograda predate huliganima, banditima, teroristima i klerofašistima

BEOGRAD - Predsednik LSV Nenad Čanak ocenio je danas da su otkazivanjem Parade ponosa ulice Beograda praktično predate u ruke huligana, bandita, terorista, klerofašista i ostalih grupacija, čiji ideolozi nose pancire protiv svake odgovornosti - mantije.
Izjave | Ponedeljak, 03. 10. 2011. | Komentara: 0

Fizička različitost ne sme da nas ograničava

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade Vojvodine Dušan Jakovljev i zamenik pokrajinskog sekretara za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice, dr Zoltan Jegeš prisustvovali su uručenju nagrade Centra "Živeti zajedno" iz Novog Sada, koja je ustanovljena ove godine za osnovne škole u Vojvodini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook