Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 23. 04. 2018. | Komentara: 0

Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik Odbora za evropske integracije Nenad Čanak i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici danas su se složili da je izuzetno važan stalni rad na jačanju kontrolne uloge i vidljivosti Parlamenta, prenele su Večernje novosti.

LSV

Oni su u razgovoru o Izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije u evrointegracijama posebnu pažnju posvetili ocenama o radu Parlamenta, pri čemu je Čanak konstatovao da je izveštaj realističan, te naglasio da su i Narodna skupština i Vlada Srbije posvećeni evropskim integracijama Srbije.

Čanak je naveo i da Narodna skupština ulaže napore da ima što aktivniju ulogu i da pruži doprinos što bržem i efikasnijem procesu pridruživanja.

(BILSV, 23.04.2018)



Izjave | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Čapo: Traktor nije luksuz

ZRENJANIN - Neophodno je izmeniti odluku Vlade Republike Srbije u vezi sa registracijom traktora, kombajna, prikolica i ostalih poljoprivrednih mašina i LSV pokreće akciju u više od 200 vojvođanskih mesta gde će od građana zatražiti podršku za svoj zahtev da se registracija poljoprivrednih mašina plaća samo jednom, a ne svake godine " izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Dejan Čapo.
Odbori LSV | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Poljoprivrednici u teškoj situaciji

SUBOTICA - Potpredsednik gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici Tibor Murenji i član Izvršnog odbora GrO Stevan Tonković obavestili su danas na konferenciji za štampu javnost da LSV pokreće akciju u kojoj će tražiti podršku građana za zahtev da se promeni propis koji poljoprivrednike obavezuje da svoje traktore, kombajne i ostale mašine registruju svake godine.
Izjave | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina dobija saveznika u Beogradu

NOVI SAD - Komentarišući nacrt zakona o glavnom gradu, na osnovu kojeg bi republika trebalo da Beogradu ustupi tridesetak nadležnosti, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je da će zahtevi za povećanje nadležnosti grada Beograda u značajnoj meri doprineti stabilizaciji autonomije Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook