Čanak kandidat za predsednika Vlade Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 14. 03. 2012. | Komentara: 0

Čanak kandidat za predsednika Vlade Vojvodine

NOVI SAD - Kandidat za predsednika Vlade Vojvodine, ispred Lige socijaldemokrata Vojvodine, biće Nenad Čanak, a "ukoliko LSV ne dobije dovoljan broj glasova da postavlja premijera, podržaćemo onu osobu koja bude najpodesnija za vršenje funkcije vojvođanskog premijera", izjavio je zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, a prenopsi RTV.

Bojan Kostres

Na lokalnim i pokrajinskim izborima LSV će istupati samostalno jer se, kako je rekao Kostreš, "LSV ne slaže sa Demokratskom strankom oko nivoa autonomije Vojvodine". Kostreš je potvrdio da je kandidatkinja LSV za mesto gradonačelnika Novog Sada Aleksandra Jerkov, dok će on biti nosilac liste u Zrenjaninu, dodavši da LSV već danas počinje sa prvim predizbornim tribinama.

(BILSV, 14.03.2012.)



Odbori LSV | Utorak, 13. 02. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo nadoknadu štete građanima kojima su uređaji stradali zbog eksperimentalne tehničke vode

Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin doneli su ispred Gradske kuće neke od uređaja koji su pokvareni zbog toga što zrenjaninskim cevima teče ko zna kakva eksperimentalna tehnička voda.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto gori Fruška gora?

Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministre unutrašnjih poslova i zaštite životne sredine da hitno obaveste javnost koji su uzroci požara koji su besneli sinoć na Fruškoj gori, kao i kako se planira sanacija posledica požara.
Odbori LSV | Utorak, 06. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani Zrenjanin: Zahtevamo transparentnost gradske administracije u vezi sa biračkim spiskovima

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin, uputila je danas Gradskoj upravi grada Zrenjanina zahtev za dostupnost informacije od javnog  značaja - ukupan broj građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak na današnji dan.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook