Čanak uputio čestitku Đukanoviću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 01. 2021. | Komentara: 0

Čanak uputio čestitku Đukanoviću

Novi Sad, 25. januar 2021 - Predsednik Lige socijaldmokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas telegram čestitke Milu Đukanoviću koji je juče kongresu Demokratske partije socijalista Crne Gore ponovo izabran za predsednika te stranke.

LSV

Tekst telegrama prenosimo u celini:

Dragi prijatelju,

U ime Lige socijaldemokrata Vojvodine i svoje lično ime, od srca ti čestitam na ponovnom izboru za predsednika Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Zahvaljujući DPS-u, Crna Gora je izrasla u razvijenu, modernu i nadasve demokratsku državu.

Danas, kada su sve jači pokušaji da se zaustavi njen evropski put, više nego ikada je potreban snažan DPS uz tvoje vođstvo, hrabrost, odlučnost i viziju.

Želim ti puno sreće i uspeha u narednom periodu i očekujem nastavak dugogodišnje, bliske saradnje Demokratske partije socijalista i Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Iz medija | Utorak, 04. 10. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Skupština AP Vojvodine gubi političku inicijativu

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je skandalozno otkazivanje skupštinske sednice na kojoj je trebalo da se raspravlja o zakonu o javnoj svojini pokazatelj da aktuelni saziv Skupštine AP Vojvodine gubi političku inicijativu baš u periodu kad se otvaraju ključne teme za funkcionisanje pokrajinske autonomije.
Iz medija | Utorak, 04. 10. 2011. | Komentara: 0

Vojvodini predstavništvo u Briselu sledeće nedelje

BEOGRAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević govorila je za list Danas, u rubrici „Juče, danas, sutra" o svojim i aktivnostima vojvođanskog parlamenta u prethodnom i narednom periodu. Između ostalog, istakla je da će naredne nedelje u Briselu prisustvovati otvaranju predstavništva Vojvodine
Odbori LSV | Utorak, 04. 10. 2011. | Komentara: 0

Korak ka decentralizaciji sporta

ZRENJANIN - Generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina (SSGZ) i član Saveta za sport GrO LSV Zrenjanin Srđan Bogaroški, na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare osvrnuo se na rad ove sportske ustanove u prethodnom periodu, i pohvalio izmeštanje sportskih događaja, iz velikih centara, u manje sredine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook