Čanak: Čekamo sugestije o promeni izbornog zakona

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 12. 03. 2015. | Komentara: 0

Čanak: Čekamo sugestije o promeni izbornog zakona

ZRENJANIN – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da Liga insistira na promeni političkog sistema. On je na tribini u Zrenjaninu podsetio da su aktivnosti započete pre godinu dana, a nastavljene nedavno pokretanjem inicijative za promenu izbornog zakona u Srbiji, nakon čega je predlog upućen svim poslaničkim grupama u Skupštini Srbije.

LSV
 
- Očekujemo sad njihove sugestije. Dobra vest je da za sada nemamo ogorčeno nikoga protiv, a koliko će biti za, i sa kakvim sugestijama, to ćemo videti – dodao je Čanak u izjavi za RTS.
 
Kada je u pitanju sastanak sa liderima DS i SVM, čiji je održavanje trebalo da bude danas, ali je zbog obeležavanja godišnjice ubistva Zorana Đinđića odložen za 16. mart. Predsednik LSV je istakao da o temama i statusu ovih razgovora nijedna partija neće davati izjave za medije dok se razgovori ne završe.
 
(BILSV, 12.03.2015)



Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),
Edukacija LSV | Ponedeljak, 09. 08. 2010. | Komentara: 0

Omladinski kamp 2010.

Drugi Omladinski kamp u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) i Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održan je od 5. do 9. avgusta 2010. godne na Sportskom aerodromu Aero-kluba "Ivan Sarić" kod Subotice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook