ČANAK: Ne veruj Rusima ni kada darove donose

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 25. 08. 2020. | Komentara: 0

ČANAK: Ne veruj Rusima ni kada darove donose

Novi Sad - Komentarišući mešanje ambasadora Ruske Federacija u Beogradu Aleksandra Bocan-Harčenka u proces sastavljanja nove Vlade, predsednik LSV Nenad Čanak istakao je da je jedna od definicija diplomate da je diplomata čovek koji laže za svoju zemlju. "U ovom slučaju ovaj ruski diplomata to radi sa maštom i ljubavlju. 

LSV

Očigledno je da ta izjava nema veze sa stvarnošću, kao što i potpirivanje sukoba u Crnoj Gori, u svetlu izbora u nedelju, apsolutno ide iz kremaljske kuhinje. Uostalom, staro iskustvo sa ovih prostora glasi „ne veruj Rusima ni kada darove donose“ – poručuje predsednik LSV-a Nenad Čanak za list Danas


(SzI LSV, 25.08.2020)



Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Stop obaveznoj godišnjoj registraciji traktora

BAČKA TOPOLA - Liga socijaldemokrata Vojvodine tražiće od Vlade Republike Srbije hitnu izmenu Zakona o saobraćaju i tražiti ukidanje obavezne godišnje registracije traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare Opštinske organizacije LSV Bačka Topola.
Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

LSV piše peticiju Vladi

PANČEVO - U više od 200 gradova, opština i sela u Vojvodini Liga socijaldemokrata Vojvodine započela je akciju prikupljanja potpisa za izmenu člana Zakona o bezbednosti saobraćaja, koji propisuje obaveznu godišnju registraciju traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina. Kako je na konferenciji za novianre naveo Jovica Petrovački, potpredsednik Gradskog odbora LSV Pančevo, razlog je pre svega loša ekonomska situacija u kojoj se danas nalaze poljoprivrednici.
Izjave | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Potpredsednici LSV na komemoraciji u Adaševcima

ADAŠEVCI - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine koju su činili potpredsednici stranke Nada Lazić, Aleksandar Jovanović i Aleksandar Marton učestvovala je danas na komemorativnoj svečanosti povodom 66. godišnjice probijanja Sremskog fronta i tom prilikom položili venac na spomen obeležju u selu Adašavci, kod Šida.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook