Čanak: Nema rekonstrukcije Vlade ako ostane Dinkić

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 26. 07. 2013. | Komentara: 0

Čanak: Nema rekonstrukcije Vlade ako ostane Dinkić

NOVI SAD - Govoreći o najavljenoj rekonstrukciji Vlade Srbije predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak u intervjuu za sutrašnju emisiju „Politbiro", na RTV, rekao je da Vlada neće biti rekonstruisana dokle god je u njoj Mlađan Dinkić

canak

- Ako vi imate nešto što je simbol parazitizma političkog u ovoj zemlji, to je grupa okupljena oko Mlađana Dinkića. I to traje tako od 2000. godine - rekao je Čanak.Istakao je da se Dinkić bez političkog angažmana pojavio kada je DOS preuzeo vlast u Srbiji i postao alfa i omega Narodne banke i uopšte finansijskih tokova u Srbiji.

- Bez božje volje i potrebe, nikom ne polažući račune. Mi smo dolazili u poziciju da ne znamo tri godine šta se uopšte događa u Narodnoj banci, jer je to bila crna kutija - rekao je Članak dodajući da je jedino što se zna to da su sve domaće banke uništene.

- Mi smo imali u vreme Slobodana Miloševića JUL, koji je ničim izazvan vladao ekonomijom Srbije samo zato što je to bila ta krevetna koalicija Slobodana Miloševića i Mire Marković. A ovde imate još goru situaciju da po inerciji, po jednom nasleđenom stilu funkcionisanja, stalno imaamo problem da se neki ljudi pojavljuju bez božje volje i potrebe, i da se nikada njihova odgovornost ne otvara - istakao je Nenad Čanak

(BILSV, 26. 07. 2013)



Saopštenja | Sreda, 15. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Naprednjački režim od Vojvodine napravio servis za kupovinu glasova

Vest da je Pokrajinska vlada obezbedila pomoć u prehrambenim proizvodima za socijalno ugroženo stanovništvo u 37 opština na teritoriji Vojvodine samo je još jedna slika njihove nakaradne vlasti.
Saopštenja | Utorak, 14. 05. 2024. | Komentara: 0

Vesić obnavlja stanice, a pre toga čupao pruge po Vojvodini

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić pravi medijsku senzaciju od obnove nekoliko železničkih stanica u Vojvodini.

Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 05. 2024. | Komentara: 0

Proglašena najveća opoziciona lista na ovim izborima - Udruženi za slobodan Novi Sad, broj 11

Novosadska udružena opozicija izlazi na izbore 2. juna pod rednim brojem 11! 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook