Čanak: Nema rekonstrukcije Vlade ako ostane Dinkić

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 26. 07. 2013. | Komentara: 0

Čanak: Nema rekonstrukcije Vlade ako ostane Dinkić

NOVI SAD - Govoreći o najavljenoj rekonstrukciji Vlade Srbije predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak u intervjuu za sutrašnju emisiju „Politbiro", na RTV, rekao je da Vlada neće biti rekonstruisana dokle god je u njoj Mlađan Dinkić

canak

- Ako vi imate nešto što je simbol parazitizma političkog u ovoj zemlji, to je grupa okupljena oko Mlađana Dinkića. I to traje tako od 2000. godine - rekao je Čanak.Istakao je da se Dinkić bez političkog angažmana pojavio kada je DOS preuzeo vlast u Srbiji i postao alfa i omega Narodne banke i uopšte finansijskih tokova u Srbiji.

- Bez božje volje i potrebe, nikom ne polažući račune. Mi smo dolazili u poziciju da ne znamo tri godine šta se uopšte događa u Narodnoj banci, jer je to bila crna kutija - rekao je Članak dodajući da je jedino što se zna to da su sve domaće banke uništene.

- Mi smo imali u vreme Slobodana Miloševića JUL, koji je ničim izazvan vladao ekonomijom Srbije samo zato što je to bila ta krevetna koalicija Slobodana Miloševića i Mire Marković. A ovde imate još goru situaciju da po inerciji, po jednom nasleđenom stilu funkcionisanja, stalno imaamo problem da se neki ljudi pojavljuju bez božje volje i potrebe, i da se nikada njihova odgovornost ne otvara - istakao je Nenad Čanak

(BILSV, 26. 07. 2013)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook