Čanak: Ova vlada nema alternativu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 16. 03. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Ova vlada nema alternativu

BEOGRAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je danas da će LSV podržati rekonstrukciju vlade jer ona u Srbiji "nema alternativu".

- Nije Bog zna šta, ali je najbolja koju možemo da imamo u ovom trenutku - kazao je Čanak. On je naveo da bi svaki drugi put "mogao da se poredi sa penjanjem uz pokretne stepenice u pogrešnom smeru".

Čanak je kazao da vlada nije dovoljno uradila po pitanju lustracije, definisanja nadležnosti Vojvodine, vraćanja imovine i formiranja policijske uprave za Vojvodinu.

- Ali ko kaže da nije uradjeno ništa, zlonameran je - rekao je Čanak i podsetio na viznu liberalizaciju i hapšenje Radovana Karadžića.


(BILSV, 14.03.2011.)




Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Šućurović: Vojvodina decenijama zanemarena, budžeti i rebalansi su Dani mrmota

Poslanička grupa „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine neće podržati rebalans budžeta AP Vojvodine, izjavio je predsednik ove poslaničke grupe Saša Šućurović. On je istakao da ga rebalans vojvođanskog budžeta asocira na film Harolda Ramisa „Dani mrmota“. 
Odbori LSV | Utorak, 20. 06. 2023. | Komentara: 0

U Zrenjaninu sve stoji - radovi na kući dr Županskog i dalje bez pomaka

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani ponovo postavlja pitanje predstavnicima zrenjaninske vlasti šta se dešava sa radovima na rekonstrukciji i restauraciji kuće dr Slavka Županskog u Svetosavskoj ulici, budući da je planirano da budu završeni do kraja prošle godine.
Odbori LSV | Ponedeljak, 19. 06. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Vlast da osigura bezbednost građana Subotice

Subotički odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani zahteva od gradonačelnika Subotice Stevana Bakića i prvog čoveka gradske skupštine Balinta Pastora da u najhitnijem roku iniciraju održavanje sednice Skupštine grada na kojoj bi se raspravljalo o stanju bezbednosti u gradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook