Da fontane ne budu važnije od problema građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 11. 06. 2017. | Komentara: 0

Da fontane ne budu važnije od problema građana

Novi Sad, 11. jun 2017 - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da prioritet u radu vladajuće koalicije u Srbiji mora biti rešavanje problema građana, a ne podizanje muzičkih fontana.

LSV

Najava ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović da će uskoro biti realizovan projekat vodosnabdevanja u Vrbasu, Kikindi, Knjaževcu i Paraćinu morao je biti prioritet u odnosu na skupu fontanu koja je nedavno izgrađena na beogradskoj Slaviji.

Problemi građana sa zdravom pijaćom vodom u našoj zemlji izuzetno su veliki. Pojedine sredine već decenijama pokušavaju da reše pitanje vodosnabdevanja.

Voda je u Zrenjaninu zabranjena za upotrebu već 13 godina, a najave završetka fabrike vode samo su mrtvo slovo na papiru. Isti problem imaju i građani celog severnog Banata.

Tragično je da muzička fontana može imati prednost u odnosu na zdravu pijaću vodu!

Posebno je problematična cena radova na raspevanoj fontani. U siromašnoj Srbiji odvaja se preko 200 miliona dinara za ulepšavanje već uređenog glavnog grada.

LSV postavlja pitanje, zar su svetlosni efekti ove fontane i mlaz koji ide 16 metara u visinu važniji od problema građana Vrbasa, Zrenjanina, Kikinde ili Paraćina?

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.
Izjave | Utorak, 26. 10. 2010. | Komentara: 0

Profesionalizovati administraciju u Srbiji

BEOGRAD - Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu uskoro će definisati status državnih i lokalnih službenika čiji položaj zavisi od izbora, zbog politizacije administracije, najavio je danas državni sekretar tog ministarstva Duško Radaković.
Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook