Dejan Čapo predvodi LSV-Vojvođani Zrenjanin u naredne dve godine

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 07. 2023. | Komentara: 0

Dejan Čapo predvodi LSV-Vojvođani Zrenjanin u naredne dve godine

Zrenjanin, 10. jul 2023 - Na 21. Izbornoj skupštini gradske organizacije Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Zrenjanin održanoj 7. jula 2023. godine izabrano je novo rukovodstvo koje će stranku voditi u naredne dve godine. Umesto dosadašnjeg predsednika Gradskog odbora Bojana Kostreša, izabran je Dejan Čapo. Njegov tim će činiti Aleksandar Marton, zamenik predsednika, Ankica Dostanić, potpredsednica i Vladimir Milošev, potpredsednik. Izvršni odbor će u narednom periodu voditi Marko Stanimirović.

LSV

LSV je osnovana 14. jula 1990. godine, pod imenom Liga socijaldemokrata Vojvodine/Jugoslavije i od svog početka do današnjeg dana fokus delovanja su zalaganje za bolji život svih ljudi koji žive u Vojvodini i obezbeđenje uslova da ono što se u Vojvodini stvori, u Vojvodini i ostane. Zrenjanin je oduvek bio snaga Lige, a zrenjaninski ligaši i ligašice predvodnici aktivnosti, promena i borbe. Tako je i ovih dana kada zajedno sa građanima i drugim organizacijama protestujemo protiv nasilja u Zrenjaninu, Vojvodini, Srbiji.

Dejan Čapo je nakon što je izabran poručio da nam svima predstoji period borbe za promenu zrenjaninske katastrofalne vlasti i oporavka grada od 11 godina lošeg upravljanja, ali da će LSV – Vojvođani u narednom periodu svojim primerom pokazati kako se domaćinski upravlja gradom.

Informativna služba 
Gradskog odbora Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani ZrenjaninOdbori LSV | Četvrtak, 21. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Novi Sad da dobije svoj Central park u zoni ispod novog mosta

Novi Sad je dobio titulu „Evropski grad šuma 2023“ i ova vest bi služila na ponos svih građana Novog Sada kada bi je stvarnost i činjenice na terenu potvrđivale!
Odbori LSV | Sreda, 20. 09. 2023. | Komentara: 0

Zahtevamo besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva od predstavnika gradske vlasti da obezbede besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu.
Saopštenja | Utorak, 19. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Skupština Vojvodine pod hitno da održi sednicu na temu zabrane izvoza voća i povrća u Evropsku uniju

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI iniciraće hitno zakazivanje sednice Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine na temu problema zabrane izvoza poljoprivrednih proizvoda iz Srbije u zemlje Evropske unije zbog prisutva zabranjenih hemijskih supstanci.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook