Dejan Čapo predvodi LSV-Vojvođani Zrenjanin u naredne dve godine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 07. 2023. | Komentara: 0

Dejan Čapo predvodi LSV-Vojvođani Zrenjanin u naredne dve godine

Zrenjanin, 10. jul 2023 - Na 21. Izbornoj skupštini gradske organizacije Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Zrenjanin održanoj 7. jula 2023. godine izabrano je novo rukovodstvo koje će stranku voditi u naredne dve godine. Umesto dosadašnjeg predsednika Gradskog odbora Bojana Kostreša, izabran je Dejan Čapo. Njegov tim će činiti Aleksandar Marton, zamenik predsednika, Ankica Dostanić, potpredsednica i Vladimir Milošev, potpredsednik. Izvršni odbor će u narednom periodu voditi Marko Stanimirović.

LSV

LSV je osnovana 14. jula 1990. godine, pod imenom Liga socijaldemokrata Vojvodine/Jugoslavije i od svog početka do današnjeg dana fokus delovanja su zalaganje za bolji život svih ljudi koji žive u Vojvodini i obezbeđenje uslova da ono što se u Vojvodini stvori, u Vojvodini i ostane. Zrenjanin je oduvek bio snaga Lige, a zrenjaninski ligaši i ligašice predvodnici aktivnosti, promena i borbe. Tako je i ovih dana kada zajedno sa građanima i drugim organizacijama protestujemo protiv nasilja u Zrenjaninu, Vojvodini, Srbiji.

Dejan Čapo je nakon što je izabran poručio da nam svima predstoji period borbe za promenu zrenjaninske katastrofalne vlasti i oporavka grada od 11 godina lošeg upravljanja, ali da će LSV – Vojvođani u narednom periodu svojim primerom pokazati kako se domaćinski upravlja gradom.

Informativna služba 
Gradskog odbora Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani ZrenjaninOdbori LSV | Petak, 24. 05. 2024. | Komentara: 0

Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ Slavica Kurtinović ističe da su nedostatak parking mesta i saobraćajne gužve neki od najvećih problema u urbanim delovima Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 05. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad ima rešenje za goruće probleme - saobraćaj, urbanistički haos, nedostatak zelenila

Među najvećim problemima Novog Sada, kako pokazuju istraživanja, su saobraćajne gužve, problemi oko parkiranja, manjak zelenila... Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ i predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Maja Mrnuštik smatra da rešavanje jednog od tih problema povlači rešavanje drugog, jer je sve to povezano. 
Odbori LSV | Sreda, 22. 05. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Promene u Srbiji uvek kreću iz gradova poput Kikinde, Zrenjanina i Novog Sada

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš podržao je koalicionu listu „Izaberi promenu – Ujedinjena opozicija Kikinde – Mirko Šoć“ i izrazio zadovoljstvo što je kandidat LSV – VOJVOĐANI profesor Miroslav Grujić prvi na izbornoj listi ovog političkog saveza. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook