Čanak čestitao građanima Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 09. 05. 2017. | Komentara: 0

Čanak čestitao građanima Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom

BEOGRAD - Predsednik Odbora Skupštine Srbije za evropske integracije Nenad Čanak čestitao je danas građanima Srbije Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom. 

lsv

Čanak je istakao da je uveren da će građani Srbije nastaviti da baštine i poštuju prava i slobode svakog pojedinca, jednakost, vladavinu prava i demokratiju, kao evropske vrednosti i da ćemo svi zajedno nastaviti da radimo na ispunjavanju uslova koji će omogućiti naše uspešno pristupanje Evropskoj uniji.

Kako se navodi u saopštenju iz Skupštine, Čanak je izrazio nadu da će ideja borbe protiv svih vrsta diskriminacije i ideja antifašizma ostati duboko ukorenjena i u budućim generacijama.

 (BILSV, 09.05.2017)



Događaji | Petak, 26. 10. 2012. | Komentara: 0

Stojšić: Prestati sa vređanjem pokrajinske administracije

BEOGRAD – Vlada i Narodna skupština Republike Srbije nisu prihvatile ni jedan od deset amandmana Lige socijaldemokrata Vojvodine na Predlog zakona o preuzimanju imovine i obaveza određenih banaka radi očuvanja stabilnosti finansijskog sistema.
Događaji | Petak, 26. 10. 2012. | Komentara: 0

Vojvodini od turizma 112 miliona dolara

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine podržala je juče Izveštaj o poslovanju Turističke organizacije Vojvodine za 2011. godinu, ukazujući istovremeno da bi u narednom periodu trebalo razmotriti povećanje stredstava koja se izdvajaju za nju.
Događaji | Četvrtak, 25. 10. 2012. | Komentara: 0

Marton: Zakon o budžetskom sistemu antivojvođanski

NOVI SAD – Poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine podržali su danas inicijativu Saveza vojvođanskih Mađara kojom je predviđeno da pokrajinski parlament pripremi izmene Zakona o budžetu Srbije, kojim se definiše osnov za obračun pokrajinskog budžeta i rebalansu budžeta Vojvodine, istakao je danas pokrajinski poslanik LSV Aleksandar Marton.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook