Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 23. 04. 2018. | Komentara: 0

Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik Odbora za evropske integracije Nenad Čanak i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici danas su se složili da je izuzetno važan stalni rad na jačanju kontrolne uloge i vidljivosti Parlamenta, prenele su Večernje novosti.

LSV

Oni su u razgovoru o Izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije u evrointegracijama posebnu pažnju posvetili ocenama o radu Parlamenta, pri čemu je Čanak konstatovao da je izveštaj realističan, te naglasio da su i Narodna skupština i Vlada Srbije posvećeni evropskim integracijama Srbije.

Čanak je naveo i da Narodna skupština ulaže napore da ima što aktivniju ulogu i da pruži doprinos što bržem i efikasnijem procesu pridruživanja.

(BILSV, 23.04.2018)



Događaji | Četvrtak, 11. 04. 2019. | Komentara: 0

Da li čekamo 2020. da imovinu APV preuzme Republika Srbija?

Pokrajinski poslanici Lige socijaldemorkata Vojvodine nisu glasali o Izveštaju o upravljanju i raspolaganju javnom svojinom AP Vojvodine za 2018. godinu jer, kako je rekao šef poslaničke grupe LSV Branislav Bogaroški, taj izveštaj je za ligaše neprihvatljiv. 
Događaji | Četvrtak, 11. 04. 2019. | Komentara: 0

Ombudsmanov izveštaj kao pismeni rad iz osnovne škole

Vrlo tanko i nedovoljno. Ovo više liči na pismeni rad iz neke osnovne škole. Ovim rečima je poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Aleksandar Jovanović opisao Izveštaj pokrajinskog ombudsmana za 2018. godinu. 
Događaji | Četvrtak, 11. 04. 2019. | Komentara: 0

Kodeks ponašanja neupotrebljiv od prvog do poslednjeg člana

Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović izjavio je danas da predloženi Kodeks ponašanja službenika i nameštenika u organima AP Vojvodine nije upotrebljiv od prvog do poslednjeg člana, te da bi trebalo napisati novi dokument.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook