Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 23. 04. 2018. | Komentara: 0

Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik Odbora za evropske integracije Nenad Čanak i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici danas su se složili da je izuzetno važan stalni rad na jačanju kontrolne uloge i vidljivosti Parlamenta, prenele su Večernje novosti.

LSV

Oni su u razgovoru o Izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije u evrointegracijama posebnu pažnju posvetili ocenama o radu Parlamenta, pri čemu je Čanak konstatovao da je izveštaj realističan, te naglasio da su i Narodna skupština i Vlada Srbije posvećeni evropskim integracijama Srbije.

Čanak je naveo i da Narodna skupština ulaže napore da ima što aktivniju ulogu i da pruži doprinos što bržem i efikasnijem procesu pridruživanja.

(BILSV, 23.04.2018)



Događaji | Sreda, 11. 04. 2012. | Komentara: 1

Tadić sa Čankom, Kostrešom i Jerkovom

ZRENJANIN - Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić sastao se večeras u Zrenjaninu sa liderom i zamenikom predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadom Čankom i Bojanom Kostrešom.
Događaji | Sreda, 11. 04. 2012. | Komentara: 0

Građani neće zaboraviti sve afere funkcionera URS

NOVI SAD – Svi koji su odgovorni za sklapanje lošeg ugovora između Novog Sada i „ATP Vojvodina“ u vezi sa izgradnjom nove autobuske stanice, a zbog koje gradu preti tužba od 100 miliona evra, moraju da odgovaraju, ocenila je danas narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidatkinja LSV za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov.
Događaji | Ponedeljak, 09. 04. 2012. | Komentara: 0

Promovisana nova autobuska linija 9a

NOVI SAD – Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović provozao se danas sa Novosađanima i Novosađankama duž nove autobuske linije 9a i sa njima razgovarao o uvedenoj liniji za Alibegovac i Karagaču.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook