Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 23. 04. 2018. | Komentara: 0

Čanak i Fabrici o Izveštaju EK i ulozi Parlamenta

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik Odbora za evropske integracije Nenad Čanak i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici danas su se složili da je izuzetno važan stalni rad na jačanju kontrolne uloge i vidljivosti Parlamenta, prenele su Večernje novosti.

LSV

Oni su u razgovoru o Izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije u evrointegracijama posebnu pažnju posvetili ocenama o radu Parlamenta, pri čemu je Čanak konstatovao da je izveštaj realističan, te naglasio da su i Narodna skupština i Vlada Srbije posvećeni evropskim integracijama Srbije.

Čanak je naveo i da Narodna skupština ulaže napore da ima što aktivniju ulogu i da pruži doprinos što bržem i efikasnijem procesu pridruživanja.

(BILSV, 23.04.2018)



Događaji | Sreda, 01. 02. 2012. | Komentara: 0

U Skupštini APV održan sastanak Ženske vlade

NOVI SAD – U Skupštini AP Vojvodine sinoć je, pod sloganom „Za nove kontakte“, održan godišnji sastanak Ženske vlade, nestranačkog i neprofitnog udruženje čija je misija promovisanje stručnog potencijala žena u Srbiji, sa ciljem podsticanja njihovog većeg učešća u javnom i poslovnom svetu.
Događaji | Petak, 27. 01. 2012. | Komentara: 0

Jovanović ostavio pismo na vratima Patrijaršije

BEOGRAD – Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović ostavio je danas pismo upućeno Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Irineju na vratima Patrijaršije u Beogradu, jer niko od prisutnih u Patrijaršiji nije želeo da primi pismo.
Događaji | Sreda, 25. 01. 2012. | Komentara: 0

Jovanović: Osuda napada na navijače

Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović danas je najoštrije osudio napad na državljane Hrvatske, koji se desio na izlazu iz Novog Sada posle jučerašnjih utakmica Evropskog prvenstva u rukometu, odigranih u velikoj sali SPC "Vojvodina".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook