Čestitka Istarskom demokratskom saboru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 14. 02. 2018. | Komentara: 0

Čestitka Istarskom demokratskom saboru

 Novi Sad, 14. februar 2018 - Predsednik LSV Nenad Čanak čestitao je Istarskom demokratskom saboru dan osnivanja stranke. U nastavku možete pročitati sadžaj čestitke.

 LSV

Dragi prijatelji,

u ime Lige socijaldemokrata Vojvodine, i svoje lično ime, čestitam vam Dan osnivanja stranke.

Istarski demokratski sabor već dvadeset i osam godina vodi hrabru borbu za demokratiju, građansko društvo, vladavinu prava, decentralizaciju i poštovanje tekovina antifašističke borbe.
Na tom putu je bilo puno prepreka, ali je IDS uspeo.

U godinama ratova, podela i mržnje, IDS je bio svetlost cele bivše Jugoslavije.

Želim vam još puno uspeha i pobeda!

Nenad Čanak
predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine

 




Događaji | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

Čanak: Za Vojvodinu u demokratskoj Srbiji

BAJŠA - Ako predstavnika Lige socijaldemokrata Vojvodine bude više Narodnoj skupštini Republike Srbije, Skupštini AP Vojvodine i skupštinama lokalnih samouprava, biće uspešniji u rešavanju brojnih problema građana Vojvodine, poručeno je na jučerašnjoj tribini LSV održanoj u Bajši, u organizaciji tamošnje Mesne organizacije LSV.
Događaji | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

LSV će tražiti akontacije za poljoprivrednike

ZMAJEVO – Liga socijaldemokrata Vojvodine će od ministra poljoprivrede tražiti da se, bez obzira na ishod pregovora između ratara i Ministarstva poljoprivrede, zemljoradnicima pod hitno obezbedi određena akontaciju kako bi se omogućilo da lakše proizvode, istakao je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš u Zmajevu.
Događaji | Utorak, 27. 03. 2012. | Komentara: 0

Pokrenuta gradilišta u Novom Sadu

NOVI SAD – Rekonstrukcija vodovne i kanalizacione mreže u Ulici Arse Teodorovića počela je danas i gradilište u ovoj ulici jedno je od 15-ak koje bi trebalo da se otvore u narednim danima po čitavom Novom Sadu, najavljeno je tokom današnjeg obilaska predsednika Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jovanovića i direktora JKP "Vodovoda i kanalizacije" Branka Bjelajca radovima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook