Delegacija LSV na VI Kongresu DPS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 23. 05. 2011. | Komentara: 0

Delegacija LSV na VI Kongresu DPS

PODGORICA - Vladajuća partija u Crnoj Gori, Demokratska partija socijalista, održala je danas u Podgorici šesti stranački Kongres, a ujedno se u Crnoj Gori danas obeležava i peta godišnjica nezavisnosti. Od gostiju iz Srbije kongresu su prisustvovali predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, koji je predvodio delegaciju LSV, funkcioner Liberalno-demokratske partije Zoran Ostojić i članica predsedništva Srpskog pokreta obnove Snežana Miljanić.

Čanak je, obraćajući se učesnicima kongresa, predsednika DPS Mila Đukanovića pozdravio na cnorogorskom jeziku sa "prešjedniče" i kazao da nije saglasan sa jutrošnjim ocenama iz beogradske štampe da su odnosi između Crne Gore i Srbije "na najnižem nivou".

(BILSV, 21.05.2011.)




Događaji | Sreda, 25. 01. 2012. | Komentara: 0

Jovanović: Osuda napada na navijače

Predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović danas je najoštrije osudio napad na državljane Hrvatske, koji se desio na izlazu iz Novog Sada posle jučerašnjih utakmica Evropskog prvenstva u rukometu, odigranih u velikoj sali SPC "Vojvodina".
Događaji | Utorak, 24. 01. 2012. | Komentara: 0

Jovanović: Grad je ponudio saradnju, Irinej Bulović je odbio

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović izjavio je danas da je grad vrlo jasno dao do znanja da ne želi dve komemoracije povodom obeležavanja 70 godina od Novosadske racije i da je jasno dao do znanja da želi da sarađuje oko organizacije jednog i zajedničkog obeležavanja tragičnog događaja iz 1942. godine, ali da je Eparhija bačka, odnosno vladika Irinej Bulović, to odbio.
Događaji | Utorak, 24. 01. 2012. | Komentara: 0

I na pokrajinskim listama trećina žena

NOVI SAD – Skupština AP Vojvodine usvojila je danas Pokrajinsku skupštinsku odluku o izmenama i dopunama Pokrajinske skupštinske odluke o izboru poslanika u Skupštinu AP Vojvodine, kojom su blanko ostavke poslanika konačno otišle u penziju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook