Građani Opova da pomognu starim i bolesnim komšijama

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 12. 12. 2012. | Komentara: 0

Građani Opova da pomognu starim i bolesnim komšijama

LSVOPOVO – Predsednik Skupštine opštine Opovo Petar Horvat pridružio se radnicima JP „Mladost“ u čišćenju snega sa staza ispred zgrade u kojoj se nalazi skupštinska sala u Opovu. Horvat je putem medija uputio apel građanima Opova da pomognu svojim komšijama koji su stari i bolesni.

- Pomozimo svima kojima je pomoć neophodna tako što ćemo očistiti sneg sa trotoara ispred njihovih kuća ili umesto njih otići u nabavku, bilo da je u pitanju kupovina namirnica ili lekova - poručio je Horvat. On je pozvao najugroženije, kojima je ovakva vrsta pomoći potrebna, a ne mogu da računaju na komšijsku solidarnost, da se jave na telefon kancelarije predsednika Skupštine (682 -070) kako bi im neophodna pomoć bila organizovana.

(BILSV, 12.12.2012)



Događaji | Subota, 17. 12. 2011. | Komentara: 0

Obnova kuće Stevana Bukovca u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Jedna od značajnijih građevina u Zrenjaninu, kuća Stevana Bukovca, sagrađena davne 1905. godine, koja je svojim položajem i fasadama naglasila čelo bloka i staru regulaciju na isticanju najstarijih gradskih saobraćajnica, uskoro će biti renovirana, pise dansnji Dnevnik.
Događaji | Subota, 10. 12. 2011. | Komentara: 0

Otvorena izložba plakata o ljudskim pravima

NOVI SAD - Izložba plakata-grafita na temu ljudskih prava otvorena je danas, na Međunarodni dan ljudskih prava, u Zbirci stranih umetnosti. Na izložbi, koju je otvorio predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, predstavljeno je 12 plakata-grafita na temu raznih ljudskih prava, a koje su iscrtali članovi Udruženja građana New Point Of Culture (NPC).
Događaji | Sreda, 07. 12. 2011. | Komentara: 0

Otvorena hladnjača na Najlon pijaci

NOVI SAD – Hladnjača novosadskog Javnog komunalnog preduzeća "Tržnica" otvorena je danas na Najlon pijaci i služiće za skladištenje poljoprivrednih proizvoda i sve vrste hrane.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook