Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 20. 09. 2013. | Komentara: 0

Grujić za formiranje Dunavske medijske mreže

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić založio se za jačanje saradnje sa radio-televizijskim centrima u ovom regionu, a u skladu sa Dunavskom strategijom, kao i za osnivanje Dunavska medijske mreže.

LSV

Grujić je taj predlog pokrajinske Vlade predočio danas Francu Šauzbergeru, direktoru Instituta evropskih regiona, navedeno je na sajtu Vlade AP Vojvodine. On je, kako se dodaje, Šauzbergera upoznao sa kulturnim i istorijskim vrednostima AP Vojvodine, te sa aktuelnim problemima u oblasti kulture i informisanja, kao i sa položajem vojvođanskih medija.

Grujić je predložio i da početkom sledeće godine Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje zajedno sa Institutom evropskih regiona održe konferenciju o razvoju regionalnih medija i saradnji u oblasti informisanja u Jugoistočnoj Evropi, što je gospodin Šauzberger sa zadovoljstvom prihvatio, navodi se u saopštenju.

(BILSV, 20.09.2013)




Događaji | Ponedeljak, 09. 07. 2012. | Komentara: 0

Svetski prvaci u banatskim šorama u Skupštini grada

NOVI SAD - Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov i član Gradskog veća za sport i omladinu Aleksandar Kravić primili su danas u novosadskom parlamentu svetske prvake u šorama, ekipu Novosadskih bećara.
Događaji | Subota, 07. 07. 2012. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica antifašističkog ustanka naroda Srbije

NOVI SAD – Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov, povodom obeležavanja 7. jula, godišnjice antifašističkog ustanka naroda Srbije, položila je danas cveće na spomen obeležje Novosadskom partizanskom odredu na Novom groblju u Novom Sadu i na Čeneju. – Ljudima kojima smo danas odali poštu, sećajući se ovog dana, Dana ustanka, Srbija, Vojvodina i Novi Sad duguju zaista mnogo.
Događaji | Utorak, 03. 07. 2012. | Komentara: 0

Skupština otvorena za rashlađivanje Novosađana

NOVI SAD – Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov naložila je danas da se hol III ulaza zgrade novosadskog parlamenta u Ulici Žarka Zrenjanina 2, otvori kako bi se Novosađanima i Novosađankama koji u svojim domovima nemaju klima uređaje, a teško podnose vrućine, omogućilo da tokom visokih dnevnih temperatura borave u klimatizovanom prostoru.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook