Hladnjača do kraja meseca

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 15. 11. 2011. | Komentara: 0

Hladnjača do kraja meseca

NOVI SAD - Montnranje rashladne i stalažne tehnike u hladnjači na Najlon pijaci napreduje iz dana u dan. Mada je rok za završetak radova 10. decembar, ukoliko ne bude snega, poljoprivredna roba će se moći skladištiti najverovatnije već krajem ovog meseca, najavio je za Dnevnik direktor JKP Tržnica Dušan Bajić.

Dušan Bajić

Rashladna hala na Najlonu, koja he imati uslove za skladištsnje oko 600 tona voća i povrća, predstavlja najveću ovogodišnju investiciju Tržnice. U izgradnju hladnjače uloženo je 12 miliona dinara, dok je za opremu izdvojeno šest i po miliona.

- S obzirom na to da prilikom nabavke mašinske i skladišne tehnike vodimo računa o standardima nosivosti, zaštite i HASAP standardu, koji js jedan od najrigoroznijih kada je u pitanju hrana, u hladnjači ćemo da skladištimo sve vrste hrane. S druge strane, u toku naredne godine i naše preduzeće će se osposobiti za veletrgovinu poljoprivrednih proizvoda, kako bismo mogli da nadomestimo prihode koje gubimo zbog odumiranja robnog dela pijaca - kaže Bajić. Cena izdavanja prostora u hladnjači na Najlonu zavisiće od perioda na koji zakupac želi da odloži svoju robu i od dodatnih usluga, kao što je transport robe.

-Donećemo zvanični cenovnik koji će Upravni odbor Tržnice usvojiti, a potom Gradsko veće treba da da saglasnost - kazao je Bajić.
(BILSV, 15.11.2011.)



Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.
Događaji | Sreda, 19. 04. 2023. | Komentara: 0

Plan razvoja Vojvodine do 2030. je spisak lepih želja kabineta Igora Mirovića

Poslanici Vojvođanskog fronta – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija nisu podržali predloženi Plan razvoja Autonomne Pokrajine Vojvodine 2023-2030, saopštio je šef ove poslaničke grupe Saša Šućurović. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook