Jovanović i Vujnović uručili novogodišnje paketiće

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 06. 01. 2012. | Komentara: 0

Jovanović i Vujnović uručili novogodišnje paketiće

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor Centra za socijalni rad Gojko Vujnović uručili su danas paketiće deci Sigurne dečije kuće i Dnevnog boravka dece sa poremećajem u društvenom ponašanju.

Jovanovic

U paketićima, koje je pripremio Centra za socijalni rad, deca su dobila školski pribor, igračke i slatkiše. Tokom dodele paketića, Jovanović je naveo da Novi Sad ima jednu od najrazvijenijih mreža socijalne pomoći i socijalne zaštite.

- Novogodišnji i božićni praznici jedni su od onih dana u godini kada se okupljamo sa svojim najbližima, porodicom i prijateljima. Ali, to su i dani kada se treba setiti onih kojima je pomoć potrebna i koji su na neki način marginalizovani u društvu - kazao je Jovanović. On je dodao da grad pomaže onima kojima je ta pomoć potrebna, a to se posebno "odnosi na pružanje pomoći najmlađima".

- Paketiće smo uručili onima kojima su pomoć i ljubav potrebni. Iskreno im želim puno zdravlja, sreće i ljubavi i da ovu godinu provedu mnogo lepše nego prethodnu - on. Direktor Centra za socijalni rad Gojko Vujnović istakao je da deca i štićenici Sigrune dečije kuće i Dnevnog boravka zaslužuju da osete radost novogodišnjih i božićnih praznika kao i sva druga deca. U Sigurnoj dečijoj kući trenutno boravi 11 beba i 14-oro dece, dok Dnevni boravak dnevno koristi između 60-oro i 70-oro dece.

(BILSV, 06.01.2012.)Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.
Događaji | Sreda, 19. 04. 2023. | Komentara: 0

Plan razvoja Vojvodine do 2030. je spisak lepih želja kabineta Igora Mirovića

Poslanici Vojvođanskog fronta – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija nisu podržali predloženi Plan razvoja Autonomne Pokrajine Vojvodine 2023-2030, saopštio je šef ove poslaničke grupe Saša Šućurović. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook