Marton apeluje na mir u Aradcu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 09. 05. 2012. | Komentara: 0

Marton apeluje na mir u Aradcu

ZRENJANNIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, apelovao je danas na smirivanje nastale situacije u Aradcu i zatražio reakciju nadležnih organa.

Aleksandar Marton

– Apelujem i na Policijsku upravu Zrenjanina i nadležne organe da što hitnije reaguju, i pozivam sve meštane Aradca da se suzdrže i na miran način iskažu svoj stav, kako bi sačuvali mir u svojem mestu. Ukoliko se utvrdi odgovornost za nasilničko ponašanje i ugrožavanje tuđeg, maloletnog života, najoštrije osuđujem takvo delo i zahtevaću najstrožu kaznu kao sankciju – kaže se u saopštenju Martona. Oko 300 đaka danas nije otišlo u školu u Aradcu, u znak protesta zbog napada na dve devojčice, koje je, kako se pretpostavlja, napala grupa dece. Roditelji dece, koja ne pohađaju nastavu, tražili su da policija brzo reaguje i ispita slučaj.

(BILSV, 09. 05. 2012.)



Događaji | Petak, 23. 12. 2016. | Komentara: 0

Vlast ponovo odbila pet zakonskih predloga LSV

Narodne poslanice Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić i Nada Lazić predložile su da se na dnevni red sednice Skupštine Srbije uvrsti pet izmena i dopuna zakona, što je vladajuća većina odbila. Tepić je četvrti put predložila izmene Zakona o zabrani manifestacija neonacističkih, nacističkih i fašističkih oranizacija, zatim da se izmeni Zakon o igrama na sreću, da se uvrste i promene u Zakon o finansiranju lokalnih samouprava, a drugi put je predložila dopunu Krivičnog zakona.
Događaji | Četvrtak, 22. 12. 2016. | Komentara: 0

Lazić: Kada će biti rešen problem državnih apoteka?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Nada Lazić upitala je danas Ministarstvo zdravlja i Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) kakva je sudbina Apoteke Novi Sad i svih drugih državnih apoteka u Srbiji i kada će ona biti rešena.
Događaji | Sreda, 21. 12. 2016. | Komentara: 0

Ako grad želi lepu fasadu, mora i da je plati

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijademokrata Vojvodine u republičkom parlamentu Olena Papuga, obrazlažući uložene amandmane na Predlog Zakona o stanovanju i održavanju zgrada, istakla je da brojno stanje određene porodice ne može da bude uslov za pretvaranje zajedničkih prostorija u stambenu jedinicu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook