Obnova vrelovoda u ulici Branislava Nušića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 09. 05. 2012. | Komentara: 0

Obnova vrelovoda u ulici Branislava Nušića

NOVI SAD - Obnova vrelovoda u ulici Branislava Nušića počela je danas, a radovi na zameni dotrajalih cevi biće okončani krajem maja, najavljeno je tokom današnjeg obilaska radova u ovoj ulici. Kako je izjavio predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović, uprkos ekonomskoj krizi, "Novi Sad je imao jasnu viziju oko toga šta želi da uradi sa komunalnom infrastrukturom".

LSV

- Novosadska toplana je učinila puno toga da se postojeći stari vrelovodi, koji su izazivali dosta problema zbog dotrajalosti, zamene, tako da smo još pre četiri godine počeli rekonstrukciju vrelovoda u gradu. Pored toga, izgradili su se i novi vrelovodi i sistemi, pa se tako Toplana "Sever" rekonstruisala i povezala sa Termoelektranom-toplanom "Novi Sad" - objasnio je Jovanović, dodajući da je grad uspeo da postojeći komunali sistem unapredi i poboljša, a pružanja komunalnih usluga podigne na viši nivo. Jovanović je najavio i radove na obnavljanju komunalne infrastrukture i u drugim delovima grada, precizirajući da će uskoro početi radovi u Radničkoj ulici u centru Novog Sada.

- U Radničkoj ulici obnovljaće se vrelovodna mreža, ali i vodovni i kanalizacioni sistem. To će biti jedna od većih investicija u gradu - rekao je Jovanović.
Direktor JKP "Novosadska toplana" Vladimir Jelić kazao je da bi radovi u Ulici Branislava Nušića trebalo da budu gotovi do kraja maja.

- Uloga novog vrelovoda je da rastereti dva magistralna vrelovoda koja su bila preopterećena. Izgradnjom ovog voda, grejanje će se potpuno stabilizovati u ovom delu grada - rekao je Jelić. U Ulici Branislava Nušića zameniće se oko 100 metara dotrajalog vrelovoda, a vrednost radova je 3,5 miliona dinara.

(BILSV, 09.05.2012.)



Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.
Događaji | Sreda, 19. 04. 2023. | Komentara: 0

Plan razvoja Vojvodine do 2030. je spisak lepih želja kabineta Igora Mirovića

Poslanici Vojvođanskog fronta – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija nisu podržali predloženi Plan razvoja Autonomne Pokrajine Vojvodine 2023-2030, saopštio je šef ove poslaničke grupe Saša Šućurović. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook