Obnovljena apoteka u Sremskoj Kamenici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 06. 02. 2012. | Komentara: 0

Obnovljena apoteka u Sremskoj Kamenici

NOVI SAD - Obnovljena apoteka u Sremskoj Kamenici, u Ulici vojvode Putnika 7, danas je počela sa radom. Apoteka je obnovljena novcem iz gradskog budžeta, a adaptacija objekta koštala je oko 1,5 miliona dinara.

Aleksandar Jovanovic

Renoviranu apoteku danas su obišli predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, članovi Gradskog veća zaduženi za zdravstvo i sport i omladinu prof. dr Aleksandar Kiralj i Aleksandar Kravić, kao i direktor Apoteke Novi Sad dr Dušan Milošević.

- Važno je da usluge koje pruža grad, da li kroz ustanove ili komunalna preduzeća, budu dostupne svim građanima i građankama. Takođe, bez obzira na mesto stanovanja, naši sugrađani i sugrađanke moraju imati jednak kvalitet usluga koje grad pruža - poručio je Jovanović.

On je dodao da je u budžetu grada ove godine planirano 12 miliona dinara za investicije Apoteke Novi Sad, a da će se u okviru investicionog programa renovirati i proširiti apoteke u Futogu, kao i adaptacija galenske laboratorije u Veterniku.

Direktor Apoteke Novi Sad dr Dušan Milošević podsetio je da je u prethodne tri godine grad pokrenuo obnavljanje svojih apoteka, te da su do sada renovirane apoteke brendirane i identične, opremom i bojama.
Apoteka u Sremskoj Kamenici radi svaki dan od 7.30 do 20 časova, kao i subotom od 7.30 do 13.30 časova.

(BILSV, 06.02.2012.)



Događaji | Petak, 21. 08. 2020. | Komentara: 0

Formirana Odbornička grupa LSV u Skupštini grada Novog Sada

Danas je formirana Odbornička grupa “Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine” u Skupštini grada Novog Sada.
Događaji | Četvrtak, 06. 08. 2020. | Komentara: 0

Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Dejan Čapo izabran je za potpredsednika Skupštine AP Vojvodine.
Događaji | Ponedeljak, 13. 07. 2020. | Komentara: 0

Narodni poslanici uputili zahtev za sazivanje odbora koji se bave pitanjem bezbednosti

Narodni poslanici još uvek aktuelnog XI saziva Narodne skupštine uputili su danas zahteve odborima NSRS da sazovu sednice na kojima će se razmatrati izveštaj o tome šta je prethodilo i kako je došlo do nereda i brutalnog odgovora predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova na ulicama Beograda i Novog Sada tokom protesta 7. i 8. jula 2020. godine. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook