Otvorena poglavlja zasluga svih vlada Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 24. 01. 2018. | Komentara: 0

Otvorena poglavlja zasluga svih vlada Srbije

BEOGRAD - Predsednik Odbora za evropske integracije Skupštine Republike Srbije Nenad Čanak predstavio je danas makedonskom potpredsedniku Vlade zaduženom za evropska pitanja Bujaru Osmaniju doprinos koji Odbor daje procesu evropskih integracija Srbije. 
 
LSV 

Čanak je istakao da je Srbija za prethodne tri godine otvorila 12 poglavlja u pregovaračkom procesu sa EU, što predstavlja zaslugu, ne samo ove, već i svih prethodnih vlada. On je posebno naglasio čvrstu opredeljenost Srbije po pitanju evropskih integracija, bez obzira na sve izazove i probleme sa kojima se EU danas suočava, kao i privrženost Srbije saradnji u regionu.

U razgovoru u kome su učestvovali i drugi članovi Odbora bilo je reči o podršci reformskim procesima u Makedoniji, unapređenju saradnje dveju zemalja, poboljšanju međususedskih odnosa u regionu i drugo.

 (BILSV, 24.01.2018)




Događaji | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Čanak: LSV neće odustati od vojvođanske imovine

IRIG – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je sinoć da LSV nikada neće odustati od povraćaja imovine koja pripada Pokrajini jer ono što je oteto mora biti vraćeno pravim vlasnicima.
Događaji | Utorak, 17. 04. 2012. | Komentara: 0

Osnovci dobili bicikle

NOVI SAD - Tri bicikla, namenjena za đake prvog, drugog i trećeg razreda Osnove škole "Đura Daničić", predati su danas novosadskoj školi i učenici pomenutih razreda na njima će učiti da voze, ali i kako da se, kao biciklisti, ponašaju u saobraćaju.
Događaji | Utorak, 17. 04. 2012. | Komentara: 0

LSV i organizacija osoba sa invaliditetom potpisali Protokol

BEOGRAD – Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine i Nacionalne organizacije osoba sa invaliditetom potpisali su danas u Beogradu Protokol o saradnji, kojim se LSV obavezala da će i dalje raditi na unapređivanju položaja osoba sa invaliditetom.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook