Sedlarevićeva koordinatorka Zelene grupe poslanika

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 02. 04. 2014. | Komentara: 0

Sedlarevićeva koordinatorka Zelene grupe poslanika

NOVI SAD – Zamenica predsednika poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Maja Sedlarević izabrana je na današnjoj sednici neformalne Zelene grupe poslanika vojvođanskog parlamenta za novu koordinatorku te grupe. Njen izbor jednoglasno su podržali svi članovi grupe.

LSV

Sedlarevićeva je najavila intenzivniji rad Zelene grupe poslanika u narednom periodu, proširenje i aktivniju saradnju sa partnerskim civilnim organizacijama, pre svih sa Centrom modernih veština i Beogradskim fondom za političku izuzetnost. Saradnja će imati za cilj punu posvećenost grupe i njen doprinos unapređenju stanja u oblastima zaštite životne sredine i održivog razvoja, ali i povezivanje sa srodnim organizacijama u zemlji i regionu.

(BILSV, 02.04.2014)



Događaji | Četvrtak, 01. 12. 2011. | Komentara: 0

Javni čas o HIV-u i sidi

NOVI SAD – Javni čas, povodom 1. decembra, Svetskog dana borbe protiv side, održan je danas u Velikoj sali Skupštine grada i na njemu je prisustvovalo oko stotinu đaka iz novosadskih gimnazija i srednjih škola.
Događaji | Sreda, 30. 11. 2011. | Komentara: 0

U Zrenjaninu predstavljen "Pojmovnik decentralizacije"

ZRENJANIN - U zrenjaninskoj Gradskoj kući predstavljen je "Pojmovnik decentralizacije", publikacija koju je nedavno objavila Kancelarija Nacionalnog saveta za decentralizaciju Republike Srbije.
Događaji | Nedelja, 27. 11. 2011. | Komentara: 1

Prekrečen mural sa likom Ratka Mladića

NOVI SAD - Danas je u Novom Sadu, u sklopu akcije „Prekrečimo novosadsku mržnju“, prekrečen mural sa likom haškog optuženika Ratka Mladića, a lider LSV Nenad Čanak istakao je tom prilikom da takve akcije moraju postati oblik građanske svesti koja se buni protiv zagađenja svoje rođene sredine, jer grafite mržnje, kako je naveo,  drugačije ne može ni da pritumači.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook