Somborci stigli kući posle 24 sata putovanja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Nedelja, 09. 12. 2012. | Komentara: 1

Somborci stigli kući posle 24 sata putovanja

17:30 BAČKI PETROVAC/SILBAŠ – Posle 24 sata putovanja, delegati i delegatkinje iz Sombora konačno su stigli svojim kućama! Ligaši iz Kule, Crvenke i Kruščića nadomak su svojih domova, pošto im je policija pomogla i u Odžacima pronašla prevoz do kuće.

LSV

Delegati i delegatkinje iz Sombora su sinoć, vraćajući se sa IX Kongresa LSV, ostali zavejani na putu Bački Petrovac-Silbaš gde su proveli noć. Tek jutros oko 9.30 sati stigao je bager guseničar koji ih je pomerio 500 metara, nakon čega se veća grupa ligaša uputila pešice do Silbaša. Smeštaj, hranu, lekove i suvu odeću dobili su u Osnovnoj školi „Braća Novakov“ u Silbašu.

Nesebičnu pomoć ligašima pružili su lekarka dr Mirjana Pejak i medicinska sestra Marija Lovas, vatrogasac Radoslav Milanković, zatim Vladimir Veselinović, Saša Aleksić i Miško Mučai iz lokalne organizacije Crvenog krsta, kao i meštani Silbaša. Svima njima su Liga socijaldemokrata Vojvodine i Gradski odbor LSV Sombor neizmerno zahvalni.

Osim somborskih ligaša, delegati iz Bača, Ade, Sente, Kanjiže, Čoke i Zrenjanina, takođe su imali problema da stignu do svojih domova zbog zavejanih puteva, ali su u toku dana i oni uspeli da dođu do cilja.

(BILSV, 09.12.2012)



Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.
Događaji | Sreda, 19. 04. 2023. | Komentara: 0

Plan razvoja Vojvodine do 2030. je spisak lepih želja kabineta Igora Mirovića

Poslanici Vojvođanskog fronta – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija nisu podržali predloženi Plan razvoja Autonomne Pokrajine Vojvodine 2023-2030, saopštio je šef ove poslaničke grupe Saša Šućurović. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook