Srbija korak bliže evropskom cilju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 28. 06. 2019. | Komentara: 0

Srbija korak bliže evropskom cilju

BEOGRAD - Predsednik Odbora za evropske integracije Nenad Čanak, povodom otvaranja još jednog poglavlja u pregovorima sa EU, izjavio je da je tim činom Republika Srbija ponovo još jedan korak bliže svom evropskom cilju. 

LSV
 
Poglavlje 9, koje se odnosi na finansijske usluge, biće sedamnaesto otvoreno poglavlje od ukupno 35, pri čemu su dva privremeno zatvorena.

- Dobra vest je da postoji spremnost u našoj zemlji da se otvori više poglavlja i naši koraci na evropskom putu budu brži i veći. Sa druge strane, stabilizacijom političkih prilika u Evropskoj uniji sada se može očekivati veća podrška i razumevanje da tako i bude – istakao je Čanak.

(SzILSV, 28.06.2019)



Događaji | Četvrtak, 22. 12. 2016. | Komentara: 0

Lazić: Kada će biti rešen problem državnih apoteka?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Nada Lazić upitala je danas Ministarstvo zdravlja i Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) kakva je sudbina Apoteke Novi Sad i svih drugih državnih apoteka u Srbiji i kada će ona biti rešena.
Događaji | Sreda, 21. 12. 2016. | Komentara: 0

Ako grad želi lepu fasadu, mora i da je plati

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijademokrata Vojvodine u republičkom parlamentu Olena Papuga, obrazlažući uložene amandmane na Predlog Zakona o stanovanju i održavanju zgrada, istakla je da brojno stanje određene porodice ne može da bude uslov za pretvaranje zajedničkih prostorija u stambenu jedinicu.
Događaji | Utorak, 20. 12. 2016. | Komentara: 0

Ministarka, hoće li porodilje i dalje čekati na svoju zaradu?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u republičkom parlamentu Olena Papuga postavila je danas pitanje ministarki bez porfelja zaduženoj za demografiju i populacionu politiku Slavici Đukić Dejanović u vezi sa kašnjenjem isplata zarada ženama na porodiljskom odsudstvu, kao i da li će od januara 2017. biti dozvoljen povrat PDV-a na opremu za bebe.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook