Srećni novogodišnji i božićni praznici!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Subota, 30. 12. 2017. | Komentara: 0

Srećni novogodišnji i božićni praznici!

Dragi prijatelji, poštovani građani i građanke Vojvodine.

LSV

Od srca vam čestitam nastupajuće novogodišnje i božićne praznike, bilo da ih slavite po gregorijanskom ili julijanskom kalendaru. U narednoj godini želim vam mnogo zdravlja, porodične i lične sreće, kao i mnogo poslovnog i svakog drugog uspeha.

Želim vam i da živite lakše i bolje nego dosad, a Liga socijaldemokrata Vojvodine i ja s naše strane obećavamo da ćemo učiniti sve da vam u tome pomognemo.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak




Događaji | Petak, 15. 11. 2019. | Komentara: 0

Papuga na rusinskom u Skupštini o manjinskim udžbenicima i ABC food-u

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga upitala je ministra prosvete Mladena Šarčevića zašto još uvek nije reagovao na činjenicu da učenici, pripadnici nacionalnih manjina, nemaju sve udžbenike, već je za to okrivio nacionalne savete nacionalnih manjina. Ona je zatražila i informaciju od ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića šta planira da uradi sa hladnjačom „ABC food“.
Događaji | Četvrtak, 07. 11. 2019. | Komentara: 0

Troškovi garancijskog fonda veći od plasiranih sredstava

Poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine nije podržala Izveštaj o poslovanju Garancijskog fonda APV u 2018. godini, a šef poslaničke grupe LSV Branislav Bogaroški je naveo da je razloga za to nekoliko. 
Događaji | Sreda, 06. 11. 2019. | Komentara: 0

Ambiciozna planiranja, realizacija vrlo slaba

Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović istakao je danas da je naspram ambiciozno planiranih pozicija u budžetu, realizacija vrlo slaba. On je upitao da li je moguće da sve što je planirano bude i realizovano do kraja godine, a kao najveće primere nezavršenih realizacija je naveo zgradu RTV-a i Žeželjev most.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook