Svi ligaši na bezbednom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Nedelja, 09. 12. 2012. | Komentara: 2

Svi ligaši na bezbednom

11:40 BAČKI PETROVAC/SILBAŠ – I poslednji delegat Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Sombora koji je čekao lekarsku pomoć u zavejanom autobusu stigao je u osnovnu školu u Silbašu, tako da su sad svi delegati i delegatkinje na sigurnom. U školi nema hrane, pa je predsednik opštine Bački Petrovac obezbedio hranu, a i meštani su se ponudili da pripreme hranu za ligaše koji su noć proveli zavejani na putu Bački Petrovac-Silbaš.

LSV

Oko 12 sati do škole je dovezen i autobus u kom su se nalazili delegati i delegatkinje LSV. Nakon što putevi budu očišćeni i policija odobri polazak autobusu, delegati će krenuti svojim kućama. Prema rečima predsednika Gradskog odbora LSV u Somboru Dragana Nenadova, povratak bi trebao da bude u ranim popodnevnim satima.

Inače, još nekoliko autobusa sa delegatima imalo je problema da stigne do svojih domova zbog zavejanih puteva. Delegati i delegatkinje iz Bača koji su prisustvovali Kongresu noć su proveli u Tovariševu. Nekolicina se jutros uputila peške do Bača koji je udaljen pet kilometara i oni su trenutno nadomak svojih  kuća, dok ostali čekaju da se raščiste putevi.

Delegati iz Ade, Sente i Kanjiže, koji su noć proveli u osnovnoj školi u Horgošu, oko 11:30 sati su stigli svojim kućama. Ligaši iz Čoke su noć proveli u Mesnoj zajednici Novo Orahovo i čekaju raščišćene puteve da bi stigli do svojih porodica, a delegati iz Žednika i Đurđina su od Subotice do svojih kuća stigli pešice.

Na putu su bili zaglavljeni i članovi i članice LSV iz Zrenjanina, koji su u dvoje domove stigli oko šest sati ujutru.

(BILSV, 09.12.2012)



Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.
Događaji | Sreda, 19. 04. 2023. | Komentara: 0

Plan razvoja Vojvodine do 2030. je spisak lepih želja kabineta Igora Mirovića

Poslanici Vojvođanskog fronta – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija nisu podržali predloženi Plan razvoja Autonomne Pokrajine Vojvodine 2023-2030, saopštio je šef ove poslaničke grupe Saša Šućurović. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook