Završena rekonstrukcija vodovoda u Nikolajevskoj ulici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 26. 04. 2012. | Komentara: 0

Završena rekonstrukcija vodovoda u Nikolajevskoj ulici

NOVI SAD - Rekonstrukcija vodovodne mreže u Nikolajevskoj ulici danas je završena, a poslednje radove na obnovi vodovoda u ovoj ulici obišli su predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović i direktor JKP "Vodovoda i kanalizacije" Branko Bjelajac.

Bjelajac i Jovanovicć

- Završetkom radova u Nikolajevskoj ulici zaokružuje se obnova vodovodne i kanalizacione mreže u širem centru grada, koja je započeta tokom proteklog perioda - izjavio je Jovanović. On je podsetio da je rekonstruisana vodovodna i kanalizaciona mreža na Trgu Marije Trandafil, u Temerinskoj ulici, Pašićevoj, Ulici Jovana Subotića, Njegoševoj, Masarikovoj, Kosovskoj, Ulici Zlatne grede, Milana Rakića, Šafarikovoj i Arse Teodorovića.
- Za radove u pomenutim ulicama uloženo je više od milion evra tokom proteklog perioda. Vodovodna i kanalizaciona mreža u ovim ulicama bila je stara nekoliko decenija i rekonstrukcija je bila neophodna. Obnovom infrastrukture obezbeđeno je stabilno vodosnabdevanje i odvođenje kanalizacije - kazao je Jovanović. Direktor JKP "Vodovoda i kanalizacije" Branko Bjelajac istakao je da je jedino pravo rešenje u obnovi vodovodne i kanalizacione mreže sistemsko rešenje. On je objasnio da grad prvo mora da obnavlja najstariju mrežu, a da se nakon radova i ugradnje novih cevi ulice asfaltiraju i dovode u prethodne stanje.
- Posle ovih radova, po starosti mreže dolazi Liman I i tokom sledećih godina obnovićemo celokupnu mrežu na Limanu - poručio je Bjelajac, dodajući da će se rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže u ovom delu grada odvijati u fazama, narednih nekoliko godina. Radovi u Nikojalevskoj ulici koštali su oko 1,2 miliona dinara.

(BILSV, 26.04.2012.)



Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 
Događaji | Utorak, 11. 07. 2023. | Komentara: 0

Delegacija LSV-Vojvođani na komemoraciji žrtvama genocida u Srebrenici

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani boravila je danas u Bosni i Hercegovini i prisustvovala komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.
Događaji | Sreda, 19. 04. 2023. | Komentara: 0

Plan razvoja Vojvodine do 2030. je spisak lepih želja kabineta Igora Mirovića

Poslanici Vojvođanskog fronta – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija nisu podržali predloženi Plan razvoja Autonomne Pokrajine Vojvodine 2023-2030, saopštio je šef ove poslaničke grupe Saša Šućurović. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook