Dragan Zlokolica predsednik SO Žabalj

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 08. 06. 2012. | Komentara: 0

Dragan Zlokolica predsednik SO Žabalj

ŽABALJ – Na današnjoj, konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Žabalj dr Dragan Zlokolica iz Lige socijaldemokrata Vojvodine izabran je za predsednika SO Žabalj.

LSV

Takođe, četiri člana novog Opštinskog veća Žablja biće iz Lige socijaldemokrata Vojvodine i to: Jovica Panić zadužen za finansije, Predrag Nađalin za komunalne delatnosti, Stevan Slavnić za kulturu i Radivoj Blitvin za turizam. Koaliciju u Žablju čine Liga socijaldemokrata Vojvodine sa pet odbornika, Demokratska stranka sa sedam i SPS-PUPS-JS sa pet odbornika, od ukupno 31 odbornika.

(BILSV, 08. 06. 2012.)



Saopštenja | Sreda, 05. 10. 2022. | Komentara: 0

LSV: Srbija u kojoj živimo posledica izostanka lustracije i zabrane SPS, SRS, JUL i SSJ

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da su 22 godine od petooktobarskih promena prilika da se ukaže na pogubnost posledica izostanka lustracije i kažnjavanja svih odgovornih za propadanje i uništavanje države u toku vladavine Miloševićevog režima.
Saopštenja | Ponedeljak, 03. 10. 2022. | Komentara: 0

Delegacija LSV predala Vladi Srbije i ambasadi Mađarske zahtev za uklanjanje Hortijeve biste iz mađarskog parlamenta

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine, na čelu sa predsednikom Izvršnog odbora LSV Sašom Šućurovićem, predala je danas zahtev ambasadoru Mađarske u Beogradu dr Atili Pinteru, kojim traži uklanjanje biste ratnom zločincu Miklošu Hortiju, koja je nedavno otkrivena u zgradi mađarskog Parlamenta.
Izjave | Nedelja, 02. 10. 2022. | Komentara: 0

Hapšenje Bajatovićevih saradnika je verovatni početak obračuna sa proruskim kadrovima

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton u izjavi za list Nova ističe da je hapšenje Petka Bobara, jednog od najbližih saradnika Dušana Bajatovića i finansijera Socijalističke partije Srbije osumnjičenog za zloupotrebu poslovanja sa Srbijagasom, početak sukoba na relaciji SNS-SPS uoči formiranja Vlade Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook