Država da sankcioniše ekstremiste

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 23. 02. 2018. | Komentara: 0

Država da sankcioniše ekstremiste

Novi Sad, 23. februar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje politiku pretnji i zastrašivanja koja se poslednjih dana vodi protiv pojedinih nevladinih organizacija u Beogradu.

LSV

Rano jutros su na vratima Kuće ljudskih prava osvanule nalepnice sa natpisima „Zatvoreno od 4. marta“ i „Strani agenti“.

Prošlost nas uči da je od ovakvih poruka do nasilnih akcija veoma kratak put.

Nažalost, reakcija državnih organa je prilikom ranijih sličnih incidenata izostala.

Tražimo da se odgovorni za ove incidente privedu licu pravde i da se pošalje jasna poruke ekstremističkim organizacijama.

Nedelovanje nadležnih organa smatramo nedopustivim!


Potpredsednik
Izvršnog odbora Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton



Izjave | Ponedeljak, 27. 01. 2014. | Komentara: 0

LSV neće u koaliciju ni sa DS ni sa SNS

NOVI SAD -  Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Blic da je LSV imala nezvanične kontakte sa svim strankama koje bi mogle biti prirodni partneri ligašima na izborima, a među njima su LDP, Zajedno za Srbiju Dušana Petrovića i neke regionalne stranke.
Izjave | Subota, 25. 01. 2014. | Komentara: 0

Kostreš: Izbori diskriminatorski za regionalne stranke

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je danas da će eventualni republički izbori biti još jedni u nizu „diskriminatorskih izbora u odnosu na regionalne stranke“, istakavši da će nakon njih LSV zatražiti promenu izbornog sistema.
Izjave | Petak, 24. 01. 2014. | Komentara: 0

Kostreš: LSV podnosi Deklaraciju za novi Ustav Srbije

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine u narednih desetak dana podneće Skupštini AP Vojvodine Deklaraciju kojom će zatražiti da se pokrajinski parlament izjasni o potrebi za pokretanje izmene postojećeg ili donošenje novog Ustava Srbije, najavio je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook