Pojačanja u Centru za edukaciju LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Edukacija LSV | Petak, 29. 03. 2013. | Komentara: 0

Pojačanja u Centru za edukaciju LSV

NOVI SAD – Tokom prethodne nedelje, održana su predavanja u Zrenjaninu i Novom Sadu koje su vodili polaznici obuke namenjene budućim predavačima i trenerima, angažovanim na prenošenju znanja u oblasti humanističkih nauka i veština političkog delovanja - Marko Lutkić, Nenad Mišković i Mišo Živanov.

LSV

Obuku ToTal (Training of Trainers and Lecturers) organizovao je Centar za studije socijalne demokratije uz podršku fondacije Friedrich Ebert.

Nakon selekcije i eliminacionih seminara koje su pohađali, Marko, Nenad i Mišo su održali po jedno predavanje, koje je predstavljalo završni ispit kojim bi pokazali stečena znanja i veštine koje su usvojili na obuci, organizovanoj sa ciljem unapređenja programa u oblasti političkog obrazovanja u Srbiji i promocije socijaldemokratskih vrednosti.

Marko Lutkić je u Zrenjaninu održao predavanje sa temom „Izbori i izborni sistem u Srbiji od 1990. do 2012. godine – društveno politički kontekst“, dok su Nenad Mišković i Mišo Živanov nedelju dana kasnije držali predavanja u Novom Sadu sa temama „Tranziciona pravda (u Srbiji)“, odnosno „Politički marketing i online kampanja“. Osim angažmana na programima Friedrich Ebert fondacije i partnerskih organizacija, namera je da se ova tri člana Lige socijaldemokrata Vojvodine angažuju u okviru aktivnosti Centra za edukaciju LSV, na taj način doprineti radu na edukaciji članstva.

(BILSV, 29. 03. 2013.)



Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),
Edukacija LSV | Ponedeljak, 09. 08. 2010. | Komentara: 0

Omladinski kamp 2010.

Drugi Omladinski kamp u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) i Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održan je od 5. do 9. avgusta 2010. godne na Sportskom aerodromu Aero-kluba "Ivan Sarić" kod Subotice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook