Politička edukacija za omladinu LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Edukacija LSV | Utorak, 01. 11. 2011. | Komentara: 0

Politička edukacija za omladinu LSV

NOVI SAD - Prvi, od predviđena tri treninga političke edukacije za članice i članove LSVO, koji Centar za edukaciju LSV sprovodi uz pomoć Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) organizovan je tokom proteklog vikenda u Novom Sadu, u prostorijama LSV.

LSV edukacija

Trening su održali predsednica LSVO Dragana Dukić i Marko Živković iz NDI, dok je direktorka CE Ana Segedinski održala uvodnu reč i pozdravni govor. Predsednica LSVO Dragana Dukić je na početku istakla važnost postojanja i rada omladine, navodeći da je njena ideja i uloga da ponese glavnu ideološku oštricu stranke.

- Omladina je talas koji treba da povuče čitavu stranku. Naš zadatak je da izađemo na političku scenu i ponudimo alternativu poljuljanom i iskrivljenom sistemu vrednosti - istakla je Dukićeva. Marko Živković je polaznike detaljnije upoznao sa fazama političke kampanje i političke poruke. On je okupljene podsetio da je najvažnije da svako od njih pronađe svoje mesto u stranci i obavlja posao koji najbolje ume da radi, jer samo tako mogu doprineti prosperitetu stranke i društva uopšte. Trening je protekao u dobrom raspoloženju, uz aktivno učestvovanje polaznika koji su došli iz Novog Sada, Zrenjanina, Mužlje, Temerina, Kikinde, Apatina, Bele Crkve i Subotice. Svi su bili oduševljeni činjenicom da upoznaju svoje kolege iz drugih mesta i da razmene mišljenja i iskustva kako bi njihov potencijal bio nabolje iskorišćen. A, sledeći trening biće organizovan 19. novembra, takođe u Novom Sadu.

(BILSV, 31. 10. 2011.)Edukacija LSV | Ponedeljak, 29. 04. 2013. | Komentara: 0

Žene mogu sve! - Obuka odbornica i članica opštinskih i gradskih veća

NOVI SAD - Oko 20 odbornica lokalnih skupština i članica opštinskih i gradskih veća u Vojvodini učestvovale su na seminaru „Žene mogu sve!“ koji je održan proteklog vikenda.
Edukacija LSV | Utorak, 16. 04. 2013. | Komentara: 0

Počela edukacija odbornika i odbornica LSV

NOVI SAD - Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine započeo je u subotu, 13. aprila edukaciju odbornika i odbornica LSV. Planirano je da ova edukacija bude kontinuirana i da se treninzi za odbornike/ce organizuju najmanje jednom godišnje.
Edukacija LSV | Petak, 29. 03. 2013. | Komentara: 0

Pojačanja u Centru za edukaciju LSV

NOVI SAD – Tokom prethodne nedelje, održana su predavanja u Zrenjaninu i Novom Sadu koje su vodili polaznici obuke namenjene budućim predavačima i trenerima, angažovanim na prenošenju znanja u oblasti humanističkih nauka i veština političkog delovanja - Marko Lutkić, Nenad Mišković i Mišo Živanov.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook