Miholjka Matić predsednica Foruma žena LSV Žabalj

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Petak, 30. 05. 2014. | Komentara: 0

Miholjka Matić predsednica Foruma žena LSV Žabalj

ŽABALJ - Na redovnoj Izbornoj skupštini Foruma žena Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj jednoglasnom podrškom za predsednicu je izabrana  MIholjka Matić, a za članicu predsedništva Vesna Stjepanović.

LSV

Matićeva je zahvalila na ukazanom poverenju i istakla da je Forum žena LSV ozbiljna armija prema kojoj svakako treba imati respekta.

Za članicu stalnog sastava Skupštine Foruma žena LSV izabrana je Svetlana Boškov, kao i delegatkinje za Kongres Foruma zena - Zorka Božin, Anna Dudaš i Dušica Lukić. Delegatkinje su podržale kandidaturu Ane Pataki za predsednicu Foruma žena LSV, kao i kandidature za potpredsednice Nataše Terbec, Marke Latas I Ankice Dostanić.

Skupštini su prisustvovali i predsednik OO LSV Žabalj Jovan Panić, generalana sekretarka  Foruma žena Jelena Šikman, kao i predsednici mesnih odbora Žabalj, Gospođinci, Čurug i pomoćnik predsednika Opstine Žabalj Vitomir Lisica.

(BILSV, 30.05.2014)



Forum žena LSV | Nedelja, 06. 03. 2011. | Komentara: 0

Zaustaviti poslodavce koji traže obećanje da radnica neće rađati

Novi Sad, 06. mart - Forum žena LSV poziva nadležne da hitno preduzmu sve mere kako bi se odmah zaustavila praksa nekih poslodavaca koji mlade žene prilikom primanja u radni odnos uslovljavaju obećanjem da neće rađati. Jednako intenzivno primećuje se i da poslodavci kandidatkinjama koje su već majke i supruge, to računaju kao minus.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook