O položaju žena i ulozi porodice u Stajićevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Četvrtak, 01. 10. 2015. | Komentara: 0

O položaju žena i ulozi porodice u Stajićevu

STAJIĆEVO - Porodični odnosi bili su tema tribine koja je sinoć u Stajićevu organizovao zrenjaninski odbor Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine.

LSV

Osim o položaju žena, prisutne su diskutovale o interesovanju javne politike za decu, kvalitetu socijalne zaštite, funkciji i ulozi porodice, običajima, bračnim zajednicama i menjanju statusa/položaja žena.
 
Prisutne je pozdravio predsednik Gradske organizacije LSV Zrenjanin Predrag Perkić, razgovor je vodila sociološkinja i predsednica zrenjaninskih ligašica Ankica Dostanić, a koordinatorka skupa bila je članica Foruma žena LSV Stajićevo Milena Tomin.  

(BILSV, 01.10.2015)



Forum žena LSV | Utorak, 26. 06. 2012. | Komentara: 0

Tanja Kovač na konferenciji u Sarajevu

SARAJEVO - Potpredsednica Foruma žena Lige socijademokrata Vojvodine Tanja Kovač učestvovala je na Konferencija povodom 15 godina postojanja i delovanja FOŽ-a SDP-a Bosne i Hercegovine koji je održan u Sarajevu 9. juna 2012. godine.
Forum žena LSV | Nedelja, 24. 06. 2012. | Komentara: 0

Bolest se leči prevencijom

ZRENJANIN - Mi, u Ligi socijaldemokrata Vojvodine, temelje svakog demokratskog društva vidimo na osnovama poštovanja osnovnih ljudskih prava, a jedno od njih je svakako pravo svakog pojedinca na zdravlje i osnovnu zdravstvenu zaštitu - rekla je na tribini, održanoj sinoć u Domu kulture u Belom Blatu, predsednica Gradskog odbora Foruma žena LSV Zrenjanin Ildiko Bođo, podsećajući na lošu zdravstvenu politiku, koja je rezultirala lošom situacijom u ovoj oblasti.
Forum žena LSV | Sreda, 30. 05. 2012. | Komentara: 0

Važni preventivni pregledi za žene

ZRENJANIN - Povodom Međunarodnog dana akcije za žensko zdravlje i reproduktivna prava Gradski odbor Foruma žena LSV Zrenjanin organizovao je uličnu akciju u centru Zrenjanina sa ciljem da se probudi svest kod sugrađanki i sugrađana o značaju preventivnih pregleda, blagovremene dijagnostike radi uspešnog lečenja nezaraznih hroničnih bolesti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook