Sonja Golubović na čelu novosadskih ligašica

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Ponedeljak, 11. 05. 2015. | Komentara: 0

Sonja Golubović na čelu novosadskih ligašica

NOVI SAD - Forum žena Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad ponovo je izabrao Sonju Golubović za predsednicu.

LSV
 
Na redovnoj Izbornoj skupštini koja je održana 9. maja, za koordinatorku za akcije izabrana je Ljiljana Bugarin, za koordinatorku za komunikacije Vesna Kaćanski i za članice koordinacionog tima Biljana Marojkin i Milica Pal.
 
Usvojen je izveštaj o radu Foruma žena GrO Novi Sad u periodu između dve Skupštine, a članice su podržale kandidaturu za predsednicu Foruma žena LSV Nataše Terbec i za potpredsednice Milene Popović Subić i Marke Latas.
 
(BILSV, 11.05.2015)



Forum žena LSV | Utorak, 29. 05. 2012. | Komentara: 0

Život po meri svakog čoveka

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine je uvek ukazivala na rastuću militarizaciju društva, moguće konflikte i na načine njihovog rešavanja, suprotstavljajući se svakom vidu nasilja, odupirući se ratu i fundamentalizmu – rekla je na današnjoj konferenciji za novinare Ankica Dostanić, članica Foruma žena GrO LSV Zrenjanin, ističući da  je konstantni aktivizam osnovni uslov za stabilan i normalan život.
Forum žena LSV | Subota, 10. 03. 2012. | Komentara: 0

Pokloni za sugrađanke

SREMSKA MITROVICA – Omladinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zajedno sa Forumom žena u Sremskoj Mitrovici, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, prekjuče je sugrađankama podelio letke i poklone.
Forum žena LSV | Četvrtak, 08. 03. 2012. | Komentara: 1

Žene u Srbiji i dalje diskriminisane!

NOVI SAD, 08. mart – Žene u Srbiji su i dalje diskriminisane i ugrožene na različite načine. Stepen ugroženosti možda najbolje ilustruje činjenica da je samo tokom prošle godine 48 žena stradalo u različitim vidovima nasilja, dok je na hiljade bilo duže ili kraće vreme u Sigurnim ženskim kućama širom zemlje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook