Sonja Golubović predsednica Foruma žena LSV Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Utorak, 03. 06. 2014. | Komentara: 0

Sonja Golubović predsednica Foruma žena LSV Novi Sad

NOVI SAD - Na redovnoj Izbornoj skupštini Foruma žena Gradskog odbora Novi Sad za predsednicu je izabrana Sonja Golubović.

LSV

Na Skupštini, koja je održana 29. maja, za koordinatorku za akcije novosadskog odbora FŽ izabrana je Ljiljana Bugarin, za koordinatorku za komunikacije Vesna Kaćanski, a Melanija Čejić i Biljana Marojkin su nove članice Koordinacionog tima.

Ligašice iz Novog Sada su podržale kandidaturu Ane Pataki za predsednicu Foruma žena i kandidatkinje za potpredsednice Ankicu Dostanić, Marku Latas i Natašu Šuljagić Terbec. Za članice stalnog sastava Skupštine Foruma žena predložene su Baršonj Golubović, Nada Ilić i Dušanka Filipović, a za jednu od članica Predsedništva Foruma žena Katarina Golubović.

Skupštini su prisustvovale potpredsednice Gradskog odbora LSV Novi Sad Kristina Meneši, Slobodanka Markov i Maja Sedlarević, a srećan rad je poželeo predsednik novosadskog odbora LSV Aleksandar Kravić.

 (BILSV, 03.06.2014)



Forum žena LSV | Ponedeljak, 20. 02. 2012. | Komentara: 0

Za politiku jednakih vrednosti

SREMSKI KARLOVCI – Proteklog vikenda osnovan je i Forum žena opštinskog odbora  Lige socijaldemokrata Vojvodine u Sremskim Karlovcima.
Forum žena LSV | Subota, 03. 12. 2011. | Komentara: 0

Obelodaniti nasilje i kazniti počinioce

NOVI SAD – Forum žena gradskog odbora LSV Novi Sad organizovao je danas akciju u ulici Milenka Grčića, kojom je obeležen Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama, u okviru kampanje “16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama “.
Forum žena LSV | Petak, 02. 12. 2011. | Komentara: 0

Apatija gora od siromaštva i nezaposlenosti

ČOKA – Regionalna koordinatorka Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine za severni Banat Gordana Perunović Fijat održala je u Čoki, povodom kampanje "16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama", predavanje o karakteristikama nasilja prema ženama.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook