Sonja Golubović predsednica Foruma žena LSV Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Utorak, 03. 06. 2014. | Komentara: 0

Sonja Golubović predsednica Foruma žena LSV Novi Sad

NOVI SAD - Na redovnoj Izbornoj skupštini Foruma žena Gradskog odbora Novi Sad za predsednicu je izabrana Sonja Golubović.

LSV

Na Skupštini, koja je održana 29. maja, za koordinatorku za akcije novosadskog odbora FŽ izabrana je Ljiljana Bugarin, za koordinatorku za komunikacije Vesna Kaćanski, a Melanija Čejić i Biljana Marojkin su nove članice Koordinacionog tima.

Ligašice iz Novog Sada su podržale kandidaturu Ane Pataki za predsednicu Foruma žena i kandidatkinje za potpredsednice Ankicu Dostanić, Marku Latas i Natašu Šuljagić Terbec. Za članice stalnog sastava Skupštine Foruma žena predložene su Baršonj Golubović, Nada Ilić i Dušanka Filipović, a za jednu od članica Predsedništva Foruma žena Katarina Golubović.

Skupštini su prisustvovale potpredsednice Gradskog odbora LSV Novi Sad Kristina Meneši, Slobodanka Markov i Maja Sedlarević, a srećan rad je poželeo predsednik novosadskog odbora LSV Aleksandar Kravić.

 (BILSV, 03.06.2014)



Forum žena LSV | Nedelja, 05. 02. 2017. | Komentara: 0

Broj obolelih od raka sve veći, a lekara sve manje

Forum  žena Lige socijaldemokrata Vojvodine upozorava da je broj obolelih  od malignih bolesti u porastu u Srbiji. Obeležavanjem Svetskog dana borbe protiv raka ukazujemo da prevencija predstavlja najefikasniji pristup u smanjenju i kontroli malignih bolesti.
Forum žena LSV | Četvrtak, 15. 12. 2016. | Komentara: 0

Zabrinutost i žaljenje zbog presude Počuči

Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine je sa zabrinutošću i žaljenjem dočekao vest da je Radomir Počuča nekadašnji portparol Protivterorističke jedinice MUP oslobođen optužbi da je ugrozio bezbednost „Žena u crnom“. 
Forum žena LSV | Subota, 03. 12. 2016. | Komentara: 0

Izgraditi nedostajuće rampe za prilaz osoba sa invaliditetom

Pored intenzivnijeg zapošljavanja, jedan od glavnih problema osoba sa invaliditetom predstavlja pristupačnost svim javnim objektima. U vezi sa tim, Forum žena Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad pozdravlja najavu borbe protiv bahatog parkiranja u gradu, koja bi trebalo da olakša kretanje osoba sa invaliditetom, majki sa decom i biciklista.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook