Žabaljski Forum žena podržao Jerinkić, Kandić i Ristić

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Utorak, 28. 05. 2013. | Komentara: 0

Žabaljski Forum žena podržao Jerinkić, Kandić i Ristić

ŽABALJ – Članice Foruma žena OO LSV Žabalj podržale su Đurđinu Jerinkić u kandidaturi za predsednicu Foruma žena LSV. Na Skupštini održanoj za vikend, žabaljske ligašice su podržale i kandidature Ane Kandić i Sandre Ristić za potpredsednice Foruma žena.

LSV

Takođe, izabrane su delegatkinje za Kongres Foruma žena. Za člana predsedništva predložena je Vesna Radnov, a za kandidatkinju za stalni sastav Skupstine izabrana je Svetlana Boškov.

Skupštini se obratio predsednik OO LSV Žabalj Jovan Panić, a svoj program iznela je i Đurđina Jerinkić.

(BILSV, 28.05.2013)Forum žena LSV | Subota, 07. 03. 2020. | Komentara: 0

LSV za bolju primenu Zakona o sprečavanju nasilja u porodici

Na stručnom skupu, u organizaciji Kongresnog edukativnog centra, koji je održan u Novom Sadu, pod nazivom „O primeni Zakona o sprečavanju nasilja u porodici“ govorila je Milena Popović Subić, v.d. predsednice Foruma žena Lige socijaldemokrata Vojvodine. 
Forum žena LSV | Petak, 31. 01. 2020. | Komentara: 0

Država postojećim zakonom manipuliše zaradama porodilja na njihovu štetu

Problemi porodilja se ne rešavaju zato što država pokušava da uštedi na najranjivijoj grupi, na kojoj ne bi nikada smela da štedi. To radi tako što uzima ženama ono što su one zaradile i deo tog novca preusmerava na druga socijalna davanja, u one oblasti koje može da iskoristi kao reklamu za sebe, a radi se ustvari o platama žena koje su se porodile.
Forum žena LSV | Utorak, 26. 11. 2019. | Komentara: 0

Forum žena LSV počeo kampanju sinoć u Novom Bečeju - Najteži korak prijavljivanje nasilja

Nevladine organizacije odradile su veliki posao u svim segmentima borbe protiv nasilja nad ženama i zahvaljujući njihovom angažmanu ovaj društveni problem postao je vidiljiv, doneseni su zakoni i počela je njihova primena od strane institucija, rečeno je juče u Novom Bečeju, na tribini kojom je Forum žena Lige socijaldemokrata Vojvodine počeo 16 dana aktivizma za borbu protiv nasilja nad ženama.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook