Sedlarević: Ligaš bi bio najaktivniji član Odbora za poljoprivredu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Govori | Četvrtak, 12. 10. 2017. | Komentara: 0

Sedlarević: Ligaš bi bio najaktivniji član Odbora za poljoprivredu

NOVI SAD – Pokrajinska poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je danas da ligaši nisu članovi Odbora za poljoprivredu Skupštine AP Vojvodine. Replicirajući poslaniku većine koji je zamerio na neaktivnost članova Odbora iz redova LSV, ona je napomenula da bi poslanici Lige, da su članovi Odbora, bili najaktivniji u ovom skupštinskom telu AP Vojvodine.

lsv

- Na našu veliku žalost, LSV nema člana Odbora za poljoprivredu. Na dve sednice ovog skupštinskog odbora, kao ovlašćeni predlagač ove naše inicijative, bio je poslanik Saša Šućurović. Na prvoj sednici, koja je bila početkom septembra, dao je konstruktivne predloge i učestvovao u diskusiji. To mogu da potvrde članovi Odbora i sam pokrajinski sekretar. I na sednici je bio juče kada je i obrazlagao našu inicijativu. Znači, prosto istine radi, mi nažalost nemamo člana Odbora za poljoprivredu, a da ga imamo sigurna sam da bi bio jedan od najaktivnijih članova – ukazala je Maja Sedlarević.

(BILSV, 12.10.2017)



Govori | Petak, 16. 06. 2017. | Komentara: 0

Bez podrške LSV završnom računu APV za 2016. godinu

Predsednik poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je danas da poslanici LSV neće podržati Predlog pokrajinske skupštinske odluke o završnom računu budžeta APV za 2016. godinu, sa izveštajem o izvršenju budžeta APV za 2016. godinu.
Govori | Utorak, 23. 05. 2017. | Komentara: 0

Zdravstveni programi dobri, ali je pitanje što se čekalo do sad

Poslanice i poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Vojvodine podržali su danas programe iz oblasti zdravstva. Poslanik LSV Robert Kolar je tokom rasprave o sedam programa istakao da je podrška Liginih poslanika proizašla zbog toga što su stručnjaci pisali ove programe i što su oni za dobrobit svih građanki i građana Vojvodine.
Govori | Četvrtak, 13. 04. 2017. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada odustala od svojine nad kanalskom mrežom

Ovo smatram apsolutnom nebrigom prema najvrednijem resursu kojim AP Vojvodina raspolaže i smatram ne samo da ovakav izveštaj ne može da se usvoji, nego za ovakav stav od dizanja ruku od Ustavom zagarantovanih prava da imate svoju svojinu neko mora da snosi odgovornost, izjavio je juče predsednik poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook