Sedlarević: Ligaš bi bio najaktivniji član Odbora za poljoprivredu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Govori | Četvrtak, 12. 10. 2017. | Komentara: 0

Sedlarević: Ligaš bi bio najaktivniji član Odbora za poljoprivredu

NOVI SAD – Pokrajinska poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je danas da ligaši nisu članovi Odbora za poljoprivredu Skupštine AP Vojvodine. Replicirajući poslaniku većine koji je zamerio na neaktivnost članova Odbora iz redova LSV, ona je napomenula da bi poslanici Lige, da su članovi Odbora, bili najaktivniji u ovom skupštinskom telu AP Vojvodine.

lsv

- Na našu veliku žalost, LSV nema člana Odbora za poljoprivredu. Na dve sednice ovog skupštinskog odbora, kao ovlašćeni predlagač ove naše inicijative, bio je poslanik Saša Šućurović. Na prvoj sednici, koja je bila početkom septembra, dao je konstruktivne predloge i učestvovao u diskusiji. To mogu da potvrde članovi Odbora i sam pokrajinski sekretar. I na sednici je bio juče kada je i obrazlagao našu inicijativu. Znači, prosto istine radi, mi nažalost nemamo člana Odbora za poljoprivredu, a da ga imamo sigurna sam da bi bio jedan od najaktivnijih članova – ukazala je Maja Sedlarević.

(BILSV, 12.10.2017)



Govori | Utorak, 15. 07. 2014. | Komentara: 0

Čanak: Pre svega istražiti ko je opljačkao PIO fondove

BEOGRAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine pokušaće da svojim amandmanima pomogne da se izmene Zakona o radu poprave, a o sudbine amandmana zavisiće kako ćemo poslanici Lige glasati, istakao je danas predsednik LSV Nenad Čanak. Transkript kompletnog Čankovog govora tokom objedinjene načelne rasprave o izmenama Zakona o radu i penzijsko-invalidskom osiguranju možete pročitati u nastavku.
Govori | Utorak, 20. 05. 2014. | Komentara: 0

Čanak: Nećemo da glasamo za falsifikat

BEOGRAD – Narodna skupština Republike Srbije dala je na današnjoj sednici saglasnost na Predlog Statuta AP Vojvodine koji Statut definiše kao najviši pravni akt AP Vojvodine.
Govori | Nedelja, 27. 04. 2014. | Komentara: 0

Čanak: Vojvodina nije spomenuta u ekspozeu

BEOGRAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i šef poslaničke grupe LSV u Narodnoj skupštini Republike Srbije Nenad Čanak danas je, između ostalog, u svom obraćanju u republičkom parlamentu primetio da u ekspozeu mandatara Aleksandra Vučića nijednom rečju nije spomenuta Vojvodina: Čanak je podsetio na probleme  poljoprivrednika, ali i postavio i pitanje da li je moguće da buduća vlada omogući da Rusi u Srbiji plaćaju bar onoliku rudnu rentu koliku naplaćuju u Rusiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook