Sedlarević: Ligaš bi bio najaktivniji član Odbora za poljoprivredu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Govori | Četvrtak, 12. 10. 2017. | Komentara: 0

Sedlarević: Ligaš bi bio najaktivniji član Odbora za poljoprivredu

NOVI SAD – Pokrajinska poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je danas da ligaši nisu članovi Odbora za poljoprivredu Skupštine AP Vojvodine. Replicirajući poslaniku većine koji je zamerio na neaktivnost članova Odbora iz redova LSV, ona je napomenula da bi poslanici Lige, da su članovi Odbora, bili najaktivniji u ovom skupštinskom telu AP Vojvodine.

lsv

- Na našu veliku žalost, LSV nema člana Odbora za poljoprivredu. Na dve sednice ovog skupštinskog odbora, kao ovlašćeni predlagač ove naše inicijative, bio je poslanik Saša Šućurović. Na prvoj sednici, koja je bila početkom septembra, dao je konstruktivne predloge i učestvovao u diskusiji. To mogu da potvrde članovi Odbora i sam pokrajinski sekretar. I na sednici je bio juče kada je i obrazlagao našu inicijativu. Znači, prosto istine radi, mi nažalost nemamo člana Odbora za poljoprivredu, a da ga imamo sigurna sam da bi bio jedan od najaktivnijih članova – ukazala je Maja Sedlarević.

(BILSV, 12.10.2017)



Govori | Sreda, 20. 06. 2018. | Komentara: 0

Što je izostavljen antifašizam?

Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine, Robert Kolar apelovao je danas na skupštinsku većinu da usvoji amandman njegove poslaničke grupe i uvrsti 31. Juli 1945 u datume od značaja. Kako kaže, period posle drugog svetskog rata je postojao i ne može se brisati.
Govori | Sreda, 20. 06. 2018. | Komentara: 0

Neozbiljnost predlagača

Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u pokrajinskom parlamentu Branislav Bogaroški upitao je juče koji je pravni osnov za donošenje Predloga odluka o datumima koji će se svečano obeležavati, jer kako je istakao, dokument kao takav neće proći analizu Ustavnog suda.
Govori | Utorak, 19. 06. 2018. | Komentara: 0

Praznici Vojvodine za naprednjake bez antifašističke istorije

Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine  u Skupštini AP Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je da su poslanici Skupštine Vojvodine danas izbacili antifašizam iz vojvođanske istorije. On  je tako protumačio prihvatanje predloga u Skupštini Vojvodine da se kao Dan Vojvodine svečano obeležava 25. novembar, dan kada je 1918. godine Velika narodna skupština u Novom Sadu proglasila prisajedinjenje vojvođanskih oblasti Kraljevini Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook