Gradonačelnik da otpusti Davida Dimkića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 25. 12. 2014. | Komentara: 0

Gradonačelnik da otpusti Davida Dimkića

ZRENJANIN - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin traži od aktuelnog gradonačelnika da hitno otpusti svog pomoćnika za finansije Davida Dimkića zbog podizanja optužnice Višeg javnog tužilaštva protiv njega i još trojice saučesnika u pljački budžeta Zrenjanina teškoj milion evra.

- Što je još gore, pljačka novca građana Zrenjanina pričinjena je na štetu najmlađih - naše dece koja idu u škole, za čije renoviranje je opljačkani novac trebalo da bude utrošen. Bez obzira na pretpostavku nevinosti i ishod sudskog procesa, nijedan gradonačelnik u civilizovanom svetu ne sme da ima savetnika koji se sumnjiči za ovakva teška kriminalna dela, čiji je osnov pljačka građana i njihove dece, za čiji interes bi u stvari javni funkcioneri trebalo da rade - navodi se u saopštenju zrenjaninskih ligaša.

Zbog toga zahtevaju da se gradonačelnik ogradi od takvih saradnika i uruči Davidu Dimkiću otkaz, jer zadržavanje takvih „savetnika" za finansije će svim građanima Zrenjanina govoriti samo jedno - da se pljačka grada nastavlja i dalje i da je politika SNS običan populizam iza kojeg se krije organizovana kriminalna grupa koja sistematski pljačka građane Zrenjanina.

(BILSV, 25.12.2014)



Saopštenja | Utorak, 14. 05. 2024. | Komentara: 0

Vesić obnavlja stanice, a pre toga čupao pruge po Vojvodini

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić pravi medijsku senzaciju od obnove nekoliko železničkih stanica u Vojvodini.

Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 05. 2024. | Komentara: 0

Proglašena najveća opoziciona lista na ovim izborima - Udruženi za slobodan Novi Sad, broj 11

Novosadska udružena opozicija izlazi na izbore 2. juna pod rednim brojem 11! 
Saopštenja | Ponedeljak, 13. 05. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI na lokalnim izborima u brojnim gradovima i opštinama u Vojvodini

Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI nalaze se na brojnim opozicionim listama kandidata za odbornike na predstojećim izborima za skupštine opština i gradova u Vojvodini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook